Eliminare Chefi la Cuțite 31 mai 2021. Andra Mihail a părăsit concursul

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Eliminare Chefi la Cuțite 31 mai 2021. Andra Mihail a părăsit concursul
Eliminare Chefi la Cuțite 31 mai 2021. Andra Mihail a părăsit concursul

Andra Mihail de la echipa lui Cătălin Scărlătescu este cea care a părăsit concursul în ediția de luni, 31 mai 2021. Acesta a reușit să reziste în concurs numai puțin de 12 ediții, ceea ce este foarte bine pentru cineva care nu este bucătar profesionist, ci gătește doar din pasiune. 

Andra Mihail este cea care a părăsit concursul cu doar opt puncte.

"E totuși a 12-a ediție. Nu-mi pare rău. Colegii mei sunt foarte triști, sunt mai triști ca mine. Atât s-a putut. Nu fac o dramă. Dacă ar fi să plâng, plâng pentru ei, nu pentru mine. 

"Eu i-am dat cea mai mică notă din concurs. Am simțit de când am gustat," a spus Cătălin Scărlătescu.

Eliminare Chefi la Cuțite 31 mai 2021. Andra Mihail a fost eliminată

Andra Mihail a gătit singură de această dată și nu a mai fost ajutată de nimeni. Din câte se pare, lipsa ajutorului i-a dăunat foarte mult. Nici coechipierii săi nu s-au descurcat însă foarte bine, cu excepția lui Alex și a Valentinei. 

O surpriză plăcută din confruntare de luni seară a fost farfuria Elenei. Aceasta a reușit să obțină unul dintre cele mai mari punctaje din ediția de luni seara, 13 puncte.

"Elena chiar are gust în mâncare. Din punctul meu de vedere a fost cea mai bună porție din această seară. Are gust în farfurie," a spus chef Florin Dumitrescu. 

"Puteam să iau 15 puncte, dar din vina mea nu am luat," a spus Elena. 

Valentina a obținut de asemenea un punctaj bun, de 12 puncte. "Valentina gătește cel mai cu gust de la echipa mov, de la Scărlătescu," a spus Florin Dumitrescu. 

"Eu sunt șefa la paste. 12 puncte pentru mine sunt 12 milioane de puncte. Sunt fericită," a spus Elena.

Victorina a confirmat și ea evoluțiile bune și a obținut 11 puncte. Chefii au fost însă dezamăgiți că Elena a făcut un sos de leuștean, o alegere cel puțin neobișnuită.

Tot 11 puncte a reușit să obțină și japonezul Ricky, care a ales să gătească "avioane", așa cum spun șefii atunci când apar preparate inedite, care ies din temă și sunt foarte riscante.  "Ce e în capul lui, nu am nici cea ma mică idee. I-am spus ca la genul ăsta de probe să asculte de ceilalți pentru că el vine din Japonia și nu știe bucătăria italiană. Ricky al meu nu ascultă, el are sânge de samurai, nu știu," a spus chef Cătălin Bontea. 

Italianul Enzo a făcut paste cu sparanghel și creveți și a reușit să se salveze cu 10 puncte. "Am văzut niște probleme în farfurie: nu ai cremozitate, nu ai gust," a spus Florin Dumitrescu. 

Ultima farfurie de 10 puncte a fost obținută de Narcisa. "Nici nu mai știu ce-am facut: quattro fromagi cu nuci. Am uitat, ce să fac. De emoții, o secundă am uitat ce am gătit. Nu mai știam să pronunț quattro fromagi," a spus Narcisa, care face parte din echipa mov, a lui chef Cătălin Scărlătescu. 

Nicoleta a reușit și ea să se salveze cu 9 puncte. "Bucuroasă că mă întorc în sufragerie, dezamăgită de punctaj," a spus Nicoleta.

Video:

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel