Elevi duși de o profesoară să-l colinde pe Bădălău: „Dacă nu se poate să vină PSD la școală, vine școala la PSD?!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grup de elevi ai unui liceu din Giurgiu a fost dus de o profesoară, angajată totodată și la Consiliul Județean, să colinde la sediul PSD, organizație condusă de nimeni altul decât senatorul Niculae Bădălău, cel care a jignit în repetate rânduri românii din Diaspora.

Elevii unui liceu din Giurgiu au mers cu colindul la mai multe instituții oficiale din oraș, dar și la sediul local al Partidului Social Democrat. Ei au fost însoțiți de o profesoară din liceu, angajată totodată și la Consiliului Județean, pe postul de manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu.

Pe pagina oficială de Facebook a Colegiului au fost postate mai multe fotografii cu „opririle“ elevilor colindători,  printre care și una în care apare sigla PSD.

Alexandra C., o profesoară de limba franceză la un liceu din București, a comentat critic momentul: „Cum era aia cu politicul nu are ce căuta în școală? Ei, dacă nu se poate să vină PSD la școală, vine școala la PSD. Colegiul Național „Ion Maiorescu” Pagina Oficială și-a dus elevii la colindat la sediul PSD Giurgiu. Pe vremea mea, chiar nu își permitea nimeni să ne ducă să colindam la sediul unui partid, deși știam al naibii de bine cât își doreau unii dintre ei să dea bine la șefu’ cel roșu. Să vă fie rușine, doamna profesoară, că ați acceptat să mergeți cu niște minori la sediul PSD! Să vă fie rușine, doamnelor directoare, că ați aprobat așa ceva! Rușine, rușine, rușine!”,a scris cadrul didactic pe pagina sa de Facebook.

Bădălău și jiginirile la adresa românilor din Diaspora

 

Amintim că liderul PSD Giurgiu este senatorul Niculae Bădălau care a avut numeroase derapaje la adresa românilor din diaspora. Ultima jignire a diasporei i-a adus chiar și o excludere din conducerea interimară a partidului. 

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Tot el este cel care a fost surprins la o petrecere cu lăutari unde se cânta „să vină Diaspora, că noi ne pi*ăm pe ea“.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel