Elevi ai Școlii Social Sportive, la Madrid

10 elevi ai Fundației Real Madrid din București au fost, în vizită, la Madrid

10 elevi de la Școala Socială Sportivă -Fundația Real Madrid – din București au trăit o experiență de neuitat la Madrid. Elevii au participat la diverse activități, printre care un tur al stadionului Bernabéu și un antrenament al echipei Real Madrid, relatează site-ul realmadrid.com.

Elevii români au jucat un meci amical cu elevii școlii Social Sportive ai Fundației din Majadahonda, cu care împart aceleași valorile și metodologii educaționale. Aceste vizite reprezintă un schimb sportiv și cultural care îmbogățește toți participanții.

Școala din sectorul 3 al municipiului București se dezvoltă de mai bine de 6 ani și adaugă la bazele educaționale pentru acești copii, consolidarea școlară și activitățile culturale la care elevii nu ar avea acces în afara proiectului. Asociația FDP-Protagonist în Educație, o organizație care are mai mult de 20 de ani de experiență în incluziunea socială a grupurilor vulnerabile prin proiecte de formare profesională, economie socială și consiliere socială, dezvoltă o strânsă colaborare cu Școala Social Sportivă. 

Un alt proiect al Fundației Real Madrid este și Școala Sportivă, situată în sectorul 6 din București. În cele două școli, 60 de elevi beneficiază de formare a valorilor prin sport.

 

Foto - Facebook- Fundația Real Madrid Școala Social Sportivă 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy