Ed Sheeran va proteja de furtuni noua capelă care se construiește pe domeniul său "Sheeranville", în valoare de 3,7 milioane de lire sterline

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Ed Sheeran va proteja de furtuni noua capelă care se construiește pe domeniul său "Sheeranville", în valoare de 3,7 milioane de lire sterline / Foto: Captură video youtube
Ed Sheeran va proteja de furtuni noua capelă care se construiește pe domeniul său "Sheeranville", în valoare de 3,7 milioane de lire sterline / Foto: Captură video youtube

Ed Sheeran a elaborat planuri pentru a proteja noua capelă care se construiește pe proprietatea sa din Suffolk, în valoare de 3,7 milioane de lire sterline, prin instalarea unui paratrăsnet de înaltă tehnologie. 

Cântărețul celebrei melodii „Shape of You”, care este lăudat în mod regulat pentru performanțele sale electrizante de pe scenă, dorește să își protejeze retragerea liniștită pentru a nu fi deteriorată sau incendiată de eventuale descărcări electrice. 

Tija cu diametrul de 42 mm, care se află la cel puțin 2,5 metri deasupra turnului capelei, va atrage orice trăsnet din apropiere și va disipa în siguranță încărcătura electrică de 300 de milioane de volți, conform Daily Mail. 

 

Ed Sheeran va sponsoriza tot proiectul

 

Sheeran, care luna trecută a devenit tată pentru a doua oară, a solicitat autorizația de construire pentru ca conductorul să fie amplasat pe capelă. 

Documentele depuse la East Suffolk Council dezvăluie că se intenționează ca acesta să fie un așa-numit conductor cu sistem Early Streamer Emission, în conformitate cu standardele internaționale. 

Sistemul ESE include un dispozitiv care înmagazinează energia atmosferică pe măsură ce se apropie o furtună și o eliberează atunci când nivelurile electrice din jurul său sar cu câteva momente înainte de o lovitură de fulger. Eliberarea bruscă de energie atrage orice trăsnet către tijă, ceea ce face mai puțin probabil ca acesta să lovească alte zone ale clădirii.

Planurile arată că orice încărcătură electrică uriașă va fi apoi disipată în mod inofensiv până la pământ prin legături de cupru și aluminiu în exteriorul capelei. 

Consiliul East Suffolk va decide dacă planurile sunt acceptabile până la 13 iulie. Până în prezent, niciun vecin nu s-a opus planurilor de protejare a capelei pe care cântărețul o construiește pe terenul proprietății sale de lângă orașul său natal Framlingham, Suffolk. 

 

Ed Sheeran a cumpărat o serie de proprietăți învecinate într-un sat din apropierea locului său de naștere pentru a-și crea propriul refugiu rural

 

Propriul refugiu rural a fost supranumit Sheeranville de către localnici. Lucrările de construcție la capela lui Sheeran, care are propriul turn, scări în spirală și o criptă funerară, au început în luna ianuarie a acestui an.

Un vecin s-a opus construcției, declarând că există deja destule biserici în zona locală pentru a deservi rezidenții. Inițial, planurile lui Sheeran de a construi o capelă mai mare au fost respinse de planificatorii consiliului. Dar el a făcut o nouă cerere în 2019 pentru un spațiu mai mic, în formă de barcă, unde s-ar putea "retrage pentru contemplare, rugăciune și relaxare", iar aceasta a fost acceptată.

Documentele de planificare au explicat că va fi construită pe partea estică a proprietății lui Sheeran, deoarece 'răsăritul soarelui este relevant atât în tradițiile abrahamice, cât și în cele orientale'. 

O declarație de proiectare spunea: "Ar răspunde unei nevoi importante pentru un loc privat de retragere pentru contemplare și rugăciune, pentru celebrarea unor evenimente importante din viața și din familie, pentru întâlniri familiale și sociale, căsătorii, botezuri și așa mai departe"

"De asemenea, ar permite familiei, prietenilor și colegilor solicitantului să se bucure de aceste lucruri și să li se alăture în respectarea lor.  Clădirea propusă ar fi un spațiu cu adevărat auxiliar față de casa principală, dar separat de aceasta pentru a oferi calm și separare. 

Solicitantul are [...] oaspeți și colegi în vizită la [casa sa], oameni din întreaga lume. Mulți dintre acești oameni provin din mai multe țări, credințe și obiceiuri, inclusiv, de exemplu, din SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia și Australia. 

Astfel, solicitantul urmărește să ofere un spațiu în care, el, familia sa și acești oameni diferiți se pot retrage pentru contemplare, rugăciune și relaxare, pentru a se întâlni să sărbătorească și să mediteze în pace și în siguranță față de deranj, atunci când vin în vizită.” 

 

Sheeran nu urmărește să umbrească biserica medievală a Bisericii Anglicane din sat

 

Aceasta a adăugat: "Designul său reflectă forme și forme care sunt familiare tuturor, permițând fiecărei persoane să interpreteze liber simbolismul său în felul lor, ceea ce reflectă principiul de a fi multiplă și neconfesională. 

Nu caută să urmeze sau să maimuțărească o tipologie de clădire anterioară, ci este o formă evoluată a vernacularului din Suffolk, având ecouri ale turnurilor rotunde, morilor, pompelor eoliene și așa mai departe.” 

Clădirea va avea un hol și o naos la parter, cu o scară în spirală către o mică galerie și un spațiu principal pentru activități, precum și un acoperiș din plumb, pereți din silex și vitralii. 

 

Sheeran a cheltuit încă 3 milioane de lire sterline pentru prorpiul refugiu rural

 

Sheeran a cumpărat cinci case pentru a-și crea proprietatea de la țară și se crede că a cheltuit încă 3 milioane de lire sterline pentru renovări ample, inclusiv pentru a-și construi propriul pub, casa din copac, sala de muzică subterană și tuneluri. De asemenea, și-a adăugat propriul iaz pentru animale sălbatice, o bucătărie în aer liber și un teren de fotbal, o grădină de bucătărie înconjurată de ziduri, o livadă, un mini padoc pentru găini, capre și oi și o zonă de divertisment cu o cadă cu hidromasaj și un focar. 

În noiembrie 2019, s-a raportat că ar putea fi nevoit să își deschidă biserica pentru public în urma unei dispute cu consiliul local. Starul muzical milionar a depus planuri pentru a deschide "refugiul de rugăciune" în formă de barcă pentru a fi folosit ca loc privat. Dar consiliul său parohial local a susținut apoi că ar trebui să fie accesibil publicului timp de cel puțin trei ani pentru a primi licență. 

 

Vedeta a fost implicată în mai multe litigii juridice cu privire la drepturile sale și ale vecinilor săi

 

Secretarul Consiliului Parohial Dennington, Lydia Kirk, a declarat atunci: "Declarația de necesitate a solicitantului descrie utilizarea clădirii auxiliare ca un potențial loc de desfășurare a căsătoriilor, botezurilor etc. pentru familie și prieteni apropiați. 

Consiliul parohial ia notă că ar fi necesare licențe suplimentare în conformitate cu reglementările din 2005 privind căsătoriile și parteneriatele civile (spații aprobate). 

Care ar necesita ca spațiile licențiate să fie accesibile și disponibile pentru uz public pentru o perioadă de trei ani. Ca atare, această utilizare propusă ar fi în afara domeniului de aplicare al cererii actuale, care este doar pentru o clădire auxiliară de uz privat. ”

Vedeta a fost implicată în mai multe litigii juridice cu privire la drepturile sale și ale vecinilor săi de a-și dezvolta proprietățile respective. În 2020, vecinul cântărețului, Anthony Robinson, a câștigat o bătălie împotriva superstarului, care se opusese planurilor lui Robinson de a-și extinde grădina din spate.

Robinson, care locuiește la trei case de proprietatea starului pop, a primit permisiunea de a-și mări grădina din spate cu 160 de metri, în ciuda obiecțiilor lui Sheeran. Robinson dorea să își mărească dimensiunea grădinii sale, folosind o parte dintr-un teren pe care îl deținea în spate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel