Eclipsă Lună 27 iulie 2018 - VIDEO LIVE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

A doua eclipsă de Lună a anului 2018 este totală şi se produce în noaptea de vineri spre sâmbătă, respectiv 27/28 iulie, fiind vizibilă de pe teritoriul României.

ECLIPSA LUNA 27 iulie 2018. Eclipsa de Lună poate fi observată din Europa, din Africa, din Asia, din Australia, din sudul Americii de Nord, din America de Sud, din Oceanul Pacific, din Oceanul Atlantic, din Oceanul Indian şi din Antarctica. Este a doua eclipsă totală din acest an şi a treia dintr-o serie de eclipse totale care se produc între 2017 şi 2019. Maximul eclipsei, când Luna se află cel mai aproape de centrul umbrei, se atinge la ora 23:22. 

ECLIPSA LUNA 27 iulie 2018. Următoarele două eclipse de Lună, care se vor produce în 2019, vor fi vizibile din România, respectiv eclipsa totală de Lună de pe 21 ianuarie şi eclipsa parţială de lună de pe 17 iulie.

ECLIPSA LUNA 27 iulie 2018. Astrologul Daniela Simulescu a spus cine vor fi cei mai afectați. "În noaptea de 27 spre 28 iulie (vineri-sâmbătă) vom avea Eclipsă totală de Lună, cea mai lungă din acest secol. În același timp vom vorbi de o Lună Plină în Vărsător. Adică, Soarele va fi în Leu în opoziție perfectă cu Luna din Vărsător. Pe 26 iulie, Mercur (comunicarea) își va începe retrogradarea tot în Leu (dramatizarea). Zilele acestea, Venus (iubirea) face o opoziție cu Neptun (păcăleală). Marte (acțiunea) se întâlnește cu Nodul Sud (dezechilibru din trecut). Deci ne vom confrunta cu o suită de evenimente bulversante și covârșitoare. Mai ales la nivel emoțional. M-am tot gândit cum aș putea interpreta astfel încât să va pot comunica mesajul cât mai clar. În preajma unei asemenea eclipse, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze adevărul. Adevărul că suntem singuri. Și nu mă refer că nu avem parteneri, persoane dragi, colegi alături. Ci că vrem nu vrem, ne confruntăm cu o singurătate interioară. Statistic, când avem de-a face cu aceste evenimente astrale, ne simțim ai nimănui, rupți de lume, pustiiți. Soarele în Leu ne cere să jucăm teatru, iar Luna în Vărsător vrea autenticitate. Depinde doar de voi cum alegeți să trăiți zilele acestea. Cu o masca sau fără. Cu poleială sau cu ambalajul original. Măcar față de voi înșivă să nu vă ascundeți. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Leu, Vărsător, Scorpion și Taur", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

 

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel