Eclipsă de Lună, 8 noiembrie 2022. Luna sângerie, mesaj pentru zodii: Berbec, înfruntă-ți temerile; Vărsătorii preiau controlul asupra vieții lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Eclipsă de Lună, 8 noiembrie 2022. Luna sângerie, mesaj pentru zodii: Berbec, înfruntă-ți temerile; Vărsătorii preiau controlul asupra vieții lor
Eclipsă de Lună, 8 noiembrie 2022. Luna sângerie, mesaj pentru zodii: Berbec, înfruntă-ți temerile; Vărsătorii preiau controlul asupra vieții lor

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022: horoscop pentru toate semnele zodiacale. Mesajul astrelor pentru fiecare zodie, în ziua Lunii pline sângerii.

Noiembrie 2022 este o lună plină de provocări, plină de o varietate de evenimente astrologice. Una dintre ele este luna plină sângeroasă, care este așteptată pe 8 noiembrie și care coincide cu o eclipsă totală de lună. Luna plină din această perioadă va avea aspectul unui disc roșu-portocaliu amenințător, motiv pentru care este numită "lună sângerie". 

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022 va putea fi observată în întregime deasupra Oceanului Pacific și a unei mari părți din America de Nord. De asemenea, va fi vizibil pe Lună crescândă în Australia, Asia și în nord-estul îndepărtat al Europei, iar în vest, în America de Sud și în estul Americii de Nord.

Ultima eclipsă de acest fel a avut loc pe 28 octombrie 2004. Următoarea eclipsă de acest fel va avea loc pe 18 noiembrie 2040.

Această eclipsă este a treia din cele cinci eclipse de Lună din ciclul Meton care au loc la aceeași dată, 8-9 noiembrie.

Ciclul Meton se repetă aproape o dată la 19 ani. Deoarece are loc la aceeași dată calendaristică, umbra Pământului se va afla aproape în același loc în raport cu stelele din fundal.

Luna sângerie, mesaj pentru semnele zodiacale

 

Luna plină sângerie nu va face decât să trezească trăsături negative în oameni. Ca urmare, conflictele se vor intensifica, accidentele rutiere se vor înmulți, iar semnele zodiacale deosebit de sensibile ar putea simți o scădere a puterii. Mulți se vor simți ca și cum ar fi căzut pradă unui vampir energetic.

Această eclipsă de lună nu poate fi decât benefică pentru cei a căror ocupație este legată de creativitate: scriitorii, poeții, dansatorii, artiștii, designerii, jurnaliștii și bloggerii, pe de altă parte, vor primi un impuls de energie. Ei pot finaliza cu succes un proiect și, fără nicio ezitare, se pot lansa într-unul nou. Rezultatul va depăși toate așteptările, iar recompensele vor fi generoase.

În ceea ce privește dorințele, acesta nu este cel mai bun moment pentru a le face sau a le discuta. 90% din succes depinde doar de efortul tău, așa că este inutil să ceri ajutorul universului.

Eclipsa de Lună, 8 noiembrie 2022, mesaj pentru fiecare zodie:

 


Citește mai jos un horoscop detaliat și precis pentru toate semnele zodiacale pentru eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu mai suferi pentru viața ta trecută, pentru că ea va continua să te bântuie. Înfruntă-ți temerile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Regândește viziunea sufletului tău. Acum trebuie să vă alegeți noi obiective pentru a merge mai departe.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Căutați indicii în simboluri, semne și indicații din partea universului în timp ce vă îndreptați pe drumul vostru.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Acordă-te cu propriile tale ritmuri. Ascultați-vă intuiția. Eliberați-vă imaginația. Ai încredere în visele tale.

Leu (23 iulie-23 august)

Învinge-ți spaimele. Nu vă lăsați deranjat de fleacuri acum. Fă-ți timp să lași să se întâmple ceva frumos în lumea ta în fiecare zi.

Fecioară (24 august-23 septembrie)

Acum aveți ocazia de a sparge ciclul negativ pentru a atinge un nou nivel de dezvoltare și conștientizare.

Eclipsă de Lună, 8 noiembrie 2022: Berbec, înfruntă-ți temerile! Vărsătorii preiau controlul asupra vieții lor

 

Balanță (24 sept. - 23 oct.)

Amintiți-vă că durerea și șocul nu reprezintă sfârșitul poveștii sau sfârșitul vieții dumneavoastră. Există o oportunitate pentru tine de a te vindeca și puterea de a depăși obstacolele.

Scorpion (23 octombrie-22 noiembrie)

Aveți un drum lung de parcurs. Aveți resursele necesare pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

Săgetător (23 noiembrie - 22 decembrie)

Urmează-ți visele. Urmează-ți propriile provocări. Acesta este momentul să vă găsiți propria cale.

Capricorn (23 decembrie - 20 ianuarie)

Ați realizat acum ceea ce ați fi putut face. Puteți spune că toate eforturile nu au fost în zadar.

Vărsător (21 ianuarie-20 februarie)

Trebuie să preiei controlul asupra vieții tale. Fă-ți propriile reguli, este timpul să trăiești în mod responsabil.

Pești (21 februarie - 20 martie)

Fiți creativi în mici creșteri și porțiuni. Încercați alimente noi, purtați o culoare diferită, gătiți cu copiii, jucați-vă cu plastelină.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel