Echipa națională a Germaniei, în pericol, în avion. Aeronava, care a avut probleme tehnice la 8400 de metri, a aterizat forțat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Călătorii în SUA doar cu vaccin
Călătorii în SUA doar cu vaccin

Avionul cu care selecționata Germaniei se întorcea acasă, după ce a învins miercuri Islanda, cu 4-0, a fost nevoit să aterizeze neprogramat în Scoția. Contul oficial de Twitter al echipei naționale a confirmat incidentul: "Ca măsură de precauție, a avut loc o escală de siguranță la Edinburgh.”

Ulterior, aceștia au adăugat că "suntem bine. Verificarea de siguranță a aeronavei este acum în curs de desfășurare". Nu este clar care a fost problema cu zborul Klasjet KLJ2703, imaginile radar arătând o schimbare de direcție de urgență, făcând un viraj brusc între Dundee și Arbroath, înainte de a coborî rapid, relatează The Mirror.

Zborul a decolat, conform planului, la ora 12.53 (1.52 GMT) de pe aeroportul internațional din Reykjavik. Pe site-ul de urmărire a zborurilor Flightradar24, se poate vedea că zborul, s-a oprit la Edinburgh cu codul squawk 7700, care este folosit pentru urgențe generale la bordul unui avion.

Pe teren, a fost o seară bună pentru Die Mannschaft, care a învins Islanda și a preluat controlul complet al grupei de calificare la Cupa Mondială. Armenia și România sunt principalele competitoare ale Germaniei în tentativa de a se califica în Qatar, dar ambele au pierdut puncte miercuri seara. Germania a intrat în această rundă de meciuri știind că Armenia ar putea să o devanseze, însă nu a reușit decât o remiză de 1-1 cu Lichtenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel