CANDIDEAZĂ Ecaterina Andronescu la alegerile prezidențiale?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Surse politice au declarat pentru Edupedu.ro că Ecaterina Andronescu se pregătește să candideze la alegerile prezidențiale, fie din partea PSD, fie independent.

 Edupedu.ro scrie că la următorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iași Camelia Gavrilă – de două ori inspectoare școlară generală în Iaşi – va prelua funcția de președinte al departamentului de educație în PSD, poziție din care îi va putea întoarce în partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu, conform g4media.ro.

Contactată de Edupedu.ro, Ecaterina Andronescu a declarat că are “atâta treabă” la Minister, “încât numai la asta nu m-am gândit”. Întrebată dacă spune că posibilitatea de a candida la prezidențiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a răspuns, pentru Edupedu.ro: “Nu. Eu ce pot să vă spun în acest moment e că în partid nu s-a luat nicio decizie în legătură cu cel care va fi susținut de PSD pentru poziția cea mai înaltă în stat. L-ați auzit și pe șeful partidului, spunea: poate să fie un candidat unic al alianței, ceea ce fără îndoială ar crește șansele candidatului alianței PSD-ALDE, poate să fie dl Tăriceanu, dl Dragnea sau altul, asta este cred că ați auzit și dvs”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel