Ecaterina Andronescu îi ceartă pe elevi în miez de noapte. Sfatul ministrului

După ce luni s-a filmat în fața Colegiului „Sfântul Sava” în zgomot de picamere pentru a le transmite succes elevilor care susțin examenele naționale, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, s-a filmat din nou în minister pentru a-i certa pe elevii care îi transmit prin mesaje private să le dea subiectele. 

Într-un video postat la miezul nopții pe pagina de Facebook a Ministerului Educației, Andronescu le spune elevilor că subiectele la limba română au fost ușoare și îi sfătuiește să se mai uite peste ceea ce au rezolvat la matematică.

„Dragii mei absovenți de gimnaziu,

Astăzi sper că ați avut o zi ușoară, o zi în care ați dat primul examen din viața voastră, o zi în care ați dat examen la o disciplină importantă pentru fiecare dintre noi, limba și literatura română. Subiectele au fost frumoase, subiectele v-au permis să arătați că știți carte, și de asemenea că puteți să fiți creativi cu ceea ce ați învățat.

Peste o zi o să dați examen la matematică, o disciplină care ne construiește gândirea algoritmică, ne dă rigoare în modul în care gândim ne ajută să ne structuram ideile. Vă doresc să aveți succes și la matematică.

În ziua de repaus pe care o aveți mâine răsfoiți ceea ce ați făcut, încercați să vă mai uitați odată peste exercițiile pe care le-ați rezolvat cu profesorii voștri la clasă și sunt sigură că veți obține și la examenul de matematică rezultate bune.

Foarte mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje și în aceste mesaje mi-ați cerut să vă spun subiectele. Nu mai trimiteți mesaje cu această cerință, că fără îndoială nu am cum să fac lucrul acesta și nici nu-l voi face niciodată. În același timp când scrieți mesaje, fiți atenți să nu mai faceți greșeli de ortografie, pentru că asta mă supără și supără pe oricine le vede, dar mai ales pe profesorii voștri de limba și literatura română.

Aveți încredere în voi și cu siguranță veți putea să dați rezultate bune, rezultate corecte și la examenul de matematică. Vă doresc succes și să aveți încredere în voi!”, a spus Ecaterina Andronescu.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy