Ecaterina Andronescu, despre profesoara AGRESIVĂ: În fiecare an face ceva asemănător

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației a declarat că profesoara nu se află la prima abatere. Și în alți ani a agresat elevi, iar de fiecare dată obține avizul medicului precum că este clinic sănătoasă. 

Ecaterina Andronescu: Eu o să fiu foarte directă și o să spun că nu are ce căuta în școală. Situație în care situația această se repetă de mulți ani de zile cu doamna. Este solicitat medicului să dea un aviz și, din păcate, medicul îi dă un aviz de om sănătos și iată că totuși vine la școală. Am vorbit cu inspectorul școlar general de la Satu Mare și domnia sa mi-a relatat aceste lucruri. Această doamnă are o notă la titularizare care este 7 și ceva. În fiecare an participă la concursul organizat de ISJ pentru a ocupa un post cu suplinire și în fiecare an se repetă o poveste nu chiar identică cu aceasta, dar similară. Inspectoratul solicită medicului să dea un punct de vedere. De fiecare dată medicul dă un aviz de persoană sănătoasă și care poate să lucreze cu copii și iată, recidivează în tot felul de feluri.

Jurnalist: Dacă avem de-a face cu o persoană care antecedente, nu se pot lua măsuri pentru ca astfel de cadre didactice să nu mai stea printre copii?

Ecaterina Andronescu: Da. Din păcate, însă, în acest moment nu avem o prevedere legală decât prin intermediul avizului pe care îl dă medicul. Nu poate fi altfel scoasă din învățământ. Din păcate, dacă medicul de fiecare dată dă un aviz favoravil, uitați unde suntem", a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel