E OFICIAL: Românii, obligați în continuare să stea în CARANTINĂ la întoarcere în Italia

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Guvernul de la Roma a prelungit, până la 15 octombrie, măsura carantinării românilor la întoarcerea în Italia. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp. 

Românii vor fi obligați în continuare să stea în carantină la întoarcere în Italia. Guvernul Conte a prelungit restricțiile în vigoare până pe 15 octombrie.

Consiliul de Miniștri a aprobat o normă care prevede prelungirea Decretului emis în data de 7 septembrie 2020 și care era prevăzut să expire astăzi. Astfel, se menține obligația cetățenilor de a sta 14 zile în izolare la domiciliu la întoarcere în Italia, fie dacă vin din România sau alte țări din „Lista C” a țărilor cu o rata crescută de infectare.

Parlamentul Italiei a adoptat prelungirea stării de urgență în Italia până la data de 31 ianuarie 2021 și l-a împuternicit pe Premierul Conte să emită noi decrete pentru a împiedica răspândirea infecției cu Sars-Cov-2.

Citește mai multe detalii aici: Italia. Noul DECRET propus de Conte, VOTAT: Se EXTINDE starea de URGENȚĂ. Masca OBLIGATORIE și AMENZI usturătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel