Dumitru Coarnă, atac dur la adresa lui Marcel Vela: „Minte cum respiră! Varianta masculină a lui Carmen Dan“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a declarat la emisiunea „Prime Time”, pe evz.ro, că ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, este „varianta masculină a lui Carmen Dan“.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în spatele protestului care a avut loc marți, în paralel cu prezentarea bilanțului MAI, „este o manevra politica” și i-a acuzat pe sindicaliștii care protestau că sunt conduși de un pensionar care are venituri mai mari decât salariul ministrului și care are „preocupări electorale“.

Discuțiile acide vin în contextul întâmplărilor de astăzi, când mai mulți sindicaliști s-au adunat și au protestat în fața Ministerului de Interne, fix în ziua în care Marcel Vela a prezentat bilanțul activitățiiinstituției pe care o conduce. Ministrul Vela a mers chiar în mijlocul protestatrilor și a vorbit cu ei. 

 Acest sindicat condus de un pensionar, el nu e angajatul MAI, convinge anumiți lideri de sindicat din țară care au venit azi aici pentru un lucru care deja era stabilit. Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul și care are un salariu mai mare decât ministrul are preocupări electorale. Veți vedea peste două luni că viața îmi va da dreptate și că va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul României", a spus ministrul de Interne astăzi, la protestul polițiștilor, despre Dumitru Coarnă.

Citește și:  Marcel Vela l-a făcut praf pe Coarnă la protestul de azi: "Un pensionar care are salariu mai mare ca mine"

În acest context, Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual a declarat pentru EVZ că a pichetat pentru că „Vela nu respectă legea“.  Președintele SNPPC a mai spus că „Ministrul Vela e într-un delir continuu. Minte cum respiră. Carmen Dan spunea despre mine că o să candidez la PNL. Acum a venit varianta masculină a lui Carmen Dan și spune că o să candidez la PSD. Dacă eu încălcam legea, eram în arest".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel