Dragnea spune ce discuta cu Kovesi în poza publicată de Ponta

Narcis Popa |
Data publicării:

Liviu Dragnea a vorbit despre fotografia care a fost prezentată de Victor Ponta, în care el se află alături de Laura Kovesi. 

Dragnea spune că fotografiile au fost de fapt date de George Maior lui Ponta. 

"E a lui Maior. Ponta e poștașul. (...) Nu știu cine era, Rus, Dâncu. Sigur nu era Botoș. Ori Sebi Ghiță, ori Ponta (stătea în capul mesei – n.r.). Dar nu are importanță pentru că aceasta e o bucățică din spațiul uriaș de acolo. Toată lumea venea, spunea directorul SRI un speech și premierul care spunea cât de mult ajută SRI Guvernului. După care era socializare. Se stătea o oră, două trei. Mai dispăreau unii prin niște camere Coldea cu Kovesi. Maior cu Coldea. Se vorbea de fotbal, politică, chestiuni interne, internaționale, dar fiecare vorbea cam ce îl interesa pe el", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Ce vorbea cu Kovesi 

"Eu nu am vorbit cu Kovesi niciodată despre politică, dar nu știu dacă au vorbi alții. Se vorbea despre Guvern. (...) Povestea la masă (n.r.: Kovesi) că nu știu ce avea la mână. Eu nu suport fizic astfel, la mine le suport, la alții nu, și m-am ridicat și am plecat pentru că nu suport chestiile astea și nu cred că e un interlocutor bun",a mai spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel