Dragnea, LOVITURĂ de la Parchetul General

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

UPDATE. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a depus o plângere penală împotriva jurnalistului Mircea Marian, însă Parchetul Curții de Apel Bucureștii-au restituit-o acestuia.

Parchetul General a trimis plângerea lui Dragnea la Parchetul Curții de Apel București pentru soluționare, însă aceștia după ce au studiat plângerea au decis să i-o restituie lui pentru că nu îndeplinea cerințele necesare unei plângeri penale, informează Realitatea TV.

Din acest motiv, cei de la Parchetul General și DIICOT susțin că nu există nicio plângere depusă de Liviu Dragnea pe numele lui Mircea Marian.

 

Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea Tv susține că președintele PSD Liviu Dragnea nu a depus nicio plângere penală împotriva jurnalistului Mircea Marian, așa cum a susținut recent. Ionela Arcanu a solicitat informații în acest sens de la Parchetul General și DIICOT, ambele susținând că nu există un astfel de dosar. Mircea Marian l-a supărat pe Dragnea după ce a făcut publice adresa și numărul său de telefon și i-a îndemnat pe oameni să meargă acasă la Dragnea.

Informația vine în contextul în care Liviu Dragnea a fost întrebat de ce nu a făcut plângere penală atunci când a aflat că mai multe persoane vor să-l asasineze, fiind vorba de o chestiune extrem de gravă. Iar Dragnea a declarat că nu are încredere în justiție pentru că nu a făcut nimic în cazul plângerii depuse împotriva jurnalistului, așa că nu are rost să mai depună o altă plângere.

UPDATE Realitatea TV revine cu informații suplimentare pe acest subiect. Potrivit jurnaliștilor, plângerea lui Liviu Dragnea a ajuns la Parchetul de pe lângă Crtea de Apel București, dar i-a fost restituită deoarece nu îndeplinea condițiile minime. Contactat joi dimineață, Liviu Dragnea a refuzat să dea amănunte pe acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel