Dragnea pierde aliați în Parlament: Resping cu DEZGUST

Narcis Popa |
Data publicării:

Liviu Dragnea pare să piardă un important aliat din Parlament: minoritățile naționale. 

Deputatul Ovidiu Ganţ, reprezentantul minorităţii germane, a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că respinge "cu maxim dezgust" afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea referitoare la prezumtive retrocedări către Forumul Democrat al Germanilor din România şi îi solicită acestuia să-şi ceară scuze sau să demisioneze.

"Sunt reprezentantul minorităţii germane în Parlament, membru al Forumului Democrat al Germanilor din România. În ultima perioadă organizaţia noastră a fost calomniată de către diverşi reprezentanţi ai PSD, astăzi s-a atins, însă, culmea prin prestaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Resping cu maxim dezgust afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor referitoare la prezumtive retrocedări către Forumul Democrat al Germanilor din România şi îi cer să vină la tribuna Parlamentului să dovedească ce a debitat", a afirmat Ovidiu Ganţ.

El a adăugat că aceste afirmaţii au fost infirmate inclusiv de guvernul PSD prin Comisia naţională privind retrocedările către culte şi minorităţile etnice.

"În consecinţă, dacă mai are o urmă de onoare, vine aici şi îşi cere scuze faţă de minoritatea germană şi Forumul Democrat al Germanilor din România sau demisionează", a subliniat Ovidiu Ganţ.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD cu două valize în care, după cum a spus Dragnea, sunt "gogoşi de la Rise Project", precum şi "documente care încă nu au ajuns la DNA".

"Am întârziat puţin, pentru că am venit cu două valize. Prima este cu gogoşi de la Rise Project, sunt aici, proaspete, le lăsăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi sunt din Teleorman, şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA", a declarat Dragnea la Parlament, înainte de CExN al PSD.

El a enumerat mai multe "dosare" care vizează, printre altele, "achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel