Dragnea, mesaj pentru miniștri: Vor PLECA. Să nu spună asta

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea spune că din actualul guvern vor pleca cu siguranță câțiva miniștri și dacă vor pleca să nu se victimizeze în declarații pentru presă. 

"Vor pleca miniștri, asta e clar. Consider că este nevoie de două lucruri foarte clare: stoparea abuzurilor, schimbarea mecanismului, sistemului ocult a acestei organizații subterane care a permis abuzurile. Al doilea obiectiv este repararea abuzurilor. Trebuie să se lucreze la aceste lucruri, nu știu dacă la ministerul Justiției. Am început să dăm deja răspunsuri parțiale. Dacă la Guvern nu se lucrează, vom lucra în Parlament. Vom căuta modalitatea cea mai eficientă. Eu insist ca oamenii care se pricep să pună pe masă niște soluții: nu gargară, nu pretexte pentru jocuri de imagine.m" a spus Liviu Dragnea

Mai departe, el a transmis un mesaj pentru miniștri

"Le-aş sugera tuturor să nu se mai victimizeze în discuţii informale cu presa că dacă o să fie remaniaţi, o să spună de fapt care e adevăratul motiv. Adevăratul motiv pentru remaniere nu va fi la niciunul dintre miniştri ordonanţa de amnistie şi graţiere. Dacă cineva se gândeşte să spună că din cauza asta ar putea fi remaniat, ceea ce deocamdată în PSD nu e cazul, la ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, dar la ora asta nu ştim ce se va întâmpla în continuare, ar face o mare greşeală", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel