Dragnea, MESAJ în noaptea de Revelion: Jocuri politice MESCHINE. Miza e România

Narcis Popa |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis un mesaj românilor în seara de Revelion. El spune ca nu va mai tolera jocurile politice meschine.

Iată mesajul lui Liviu Dragnea:

"Dragi români,

Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună.

Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității.

Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai.

Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice!

Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tarie!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulţi ani, dragi români oriunde v-ati afla!
La mulţi ani, România!" este mesajul șefului PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel