Dragnea:Domnul Iohannis se folosește de o chichiţă juridică pentru a nu da banii statului român

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea l-a criticat pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Romania tv, pentru că  se ceartă cu Ionuţ Mişa, președintele ANAF în loc să vină şi să prezinte soluţii pentru rezolvarea situaţiei în scadalul casei lui Klaus Iohannis.

"Am cerut public şi cer în continuare să nu stea inactivi în a recupera la bugetul statului această sumă, care normal că a fost încasată necuvenit. Nu asta aşteaptă românii, ca ministrul de Finanţe să îl certe pe şeful ANAF. O să avem o discuţie săptămâna asta. Eu nu ştiu cine trebuie să ceara înscrierea în cartea funciară, dar nu cred că poate fi ANAF. Nu asta aşteaptă oamenii. Oamenii aşpteaptă să vadă care este soluţia sau să se spună: Uite, domnul Iohannis se ascunde în spatele unor chichiţe judicire şi se foloseşte de asta pentru a nu da banii statului român. Astea trebuie spuse foarte clar. Nu sunt bucuros că a apărut această dispută. Eu aştept un răspuns foarte clar. Discutăm de câteva sute de mii de euro care trebuia sp ajungă la statul român de la cineva care dă lecţii de morală. Şi care, sigur, mai are o plângere penală pe această speţă, despre care nu se vorbeste nimic. Nu vreau să îi dau replici ministrului de Finanţe, însă un membru al guvernului trebuie să vină cu proceduri foarte clare. Asta se aşteaptă, nu glumiţe", a declarat Dragnea, la România TV.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, l-a ameninţat  pe Mișa că îl va demite de la ANAF dacă nu va face precum a cerut, adică să-l execute pe Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel