Dragnea îl ia la MIȘTO pe Iohannis: "Președintele care se îneacă, constat că îi e lene să și vorbească"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liviu Dragnea a făcut glume pe seama președintelui Klaus Iohanis, după ce șeful statului a rămas fără voce în timp ce ținea un discurs în cadrul Summitul PPE, desfășurat sâmbătă la București. 

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa PSD în timpul discursului susținut la Summitul PPE, de la București. În timp ce vorbea, președintele României a rămas fără voce și a fost nevoit să bea apă pentru a își reveni.

"Prin votul românilor s-a format un Guvern. Ieri, președintele care se îneacă, constat că îi e lene să și vorbească, a semnat bugetul României. Nu știu cum a reușit, cum a putut să ia stiloul să îl semneze." a spus Liviu Dragnea, la Conferința de la Snagov

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Summitul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, desfășurat la Romexpo.

Șeful statului nu a ratat nici de această dată ocazia de a ataca politica anti-europeană a PSD.

"Observăm că unele partide politice de la noi, și mă refer în primul rând la PSD, au îmbrăcat haina falsului patriotism, al naționalismului de fațadă. Folosindu-se de o retorică antieuropeană, încercă să câștige capital electoral, inducând oamenilor teama și lipsa de încredere în proiectul și valorile europene.

Este modul PSD-ist, cinic și iresponsabil de a face politică. Dovada maximei ipocrizii este să negi chiar principiile pe baza cărora a fost întemeiată UE, să ataci instituțiile europene care îți critică derapajele antidemocratice și în același timp să ceri votul oamenilor pentru a trimite reprezentanții partidului tău să facă parte tocmai din aceste instituții", a spus șeful statului la Summitul PPE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel