Dragnea face CIRC. A venit cu două VALIZE la ședința CEx.

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Luni înainte de ședința CEx, în biroul lui liviu Dragnea s-au strâns mai mulți social democrați, printre care Codrin Ștefănescu și Felix Stroe, informează Realitatea TV.

Înainte de începerea ședinței Dragnea a venit cu două valize la 20 de minute după ce era programată începerea ședinței Comitetului Executiv.

Drept reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project, Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis.

Întrebat despre "valiza" legată de Tel Drum, Dragnea a replicat: "E o gogoașă, nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează. Da, domnișoara procuro(se adresează unei jurnaliste - n.red), nu am legătură cu Tel Drum. Nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu președintele României?".

Dragnea crede că așa-numitele dezvăluiri Rise Project sunt "o minciună care să acopere scandalul domnului Lazăr". Cine a înscenat acest lucru? l-au întrebat jurnaliștii. "Regizorul!", a răspuns enigmatic președintele PSD.

 foto-Octav Ganea/Inquam Photos

Liviu Dragnea vine cu dosarele 01-06

 

Dragnea a venit cu valiza cu

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel