Dragnea, enervat la CULME de Corina Crețu: Mă abțin cu GREU

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea s-a arătat foarte deranjat de jurnaliștii care l-au întrebat dacă noul premier ar putea fi Corina Crețu. Șeful PSD s-a enervat și a răspuns:"S-o pună cei care tot vorbesc". 

Liderul social-democrat a respins categoric ideea că partidul pe care îl conduce ar putea să ţină cont de sugestii venite din partea unor politicieni din exterior, precum Traian Băsescu sau Victor Ponta, care au apreciat că, în actualul context, Corina Creţu ar fi "o variantă bună de premier". Reamintim că recent, Corina Cretu a criticat Guvernul pentru lipsa de interes față de fondurile europene. 

"Să o pună ei. (...) Să o pună ei când or să fi în PSD. Ideea că oameni din afara PSD-ului spun PSD-ului care ar fi o variantă bună de premier este o idee pe care eu nu o accept. Asta înseamnă că PSD-ul o susţine în continuare pe Viorica Dăncilă, neavând niciun motiv să nu o facem", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă l-au deranjat criticile pe care Corina Creţu le-a formulat în legătură cu lipsa de performanţă a Guvernului în atragerea de fonduri europene, preşedintele PSD a răspuns: "Mă abţin cu greu, dar mă abţin să comentez".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel