Dragnea, despre un al patrulea premier: "Nu văd de ce. Dăncilă e mai stăpână pe Guvern"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea a comentat relaţia sa actuală cu premierul Viorica Dăncilă, despre care spune că nu mai are la fel de mult timp penru disucţii cu el ca în primele sale zile de mandat.

După ce l-a criticat din nou pe Tudorel Toader, la Antena 3, moderatorul emisiunii "Subiectiv" l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă nu cumva ordonanţele dorite nu ar fi fost blocate chiar de premierul Viorica Dăncilă.

"Eu ştiu că doamna prim-ministru adoptă ce îi trimite minsitrul Justiţiei. Alte speculaţii nu pot să fac", a răspuns Liviu Dragnea.

Întrebat cum ar descrie relaţia cu premierul Viorica Dăncilă în raport cu prima sa parte de mandat, şeful PSD a recunoscut că lucrurile stau puţin altfel, dar asta din cauza lipsei de timp, în contextul în care Dănilă se ocupă şi de preşedinţia Consiliului UE.

"Acum e mai stăpână pe Guvern. În primele zile era totuși o meserie nouă, o funcție nouă, o poziţie nouă nu mai fusese într-un guvern. Discutam mai mult. În ultimele luni și eu am zis să vorbim mai puțin pentru că a început să se implice mult mai mult în activitatea guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţiile. Tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată. Nu mai e acelaşi timp disponibil pentru discuţii dar relația e bună. Nu vreau să amestecăm lucrurile. Adică nu facem pereche doamna Dăncilă cu domnul Toader", a mai spus liderul PSD la Antena 3.

Cât despre posibilitatea desemnării unui al patrulea premier PSD-ALDE, Liviu Dragnea a răspun: "Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel