Cum vrea Dragnea să contracareze mesajele gen "M..e PSD"

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea și-a prezentat electoratul într-o zi de vară, în Piața Victoriei, după mai multe amânări. Oamenii aduși cu autocarele de PSD nu au avut nicio vină - unii munciți, simpli, alții care nu ieșiseră niciodată din localitatea lor, unii cu bun simț, alții chiar jenați de situație. Un lucru însă era limpede - nu prea găseai printre ei angajați sau patroni de firme de publicitate, de IT, sau multinaționale. Pancartele pe care le aveau simpatizanții PSD erau distribuite de șefii de grup și concepute, probabil, în laboratorul PSD de către comunicatori angajați.

Marți a venit însă Liviu Dragnea să spună că pe psd-iști îi "freamătă mâinile să vină și ei cu contra-replici, pentru că, fiind un partid mare, este foarte multă inventivitate", referindu-se la ultimele mesaje de la români - "M..e PSD", unul scris pe câmp, altul ca număr de înmatriculare al unei mașini înregistrate în Suedia.

Deși cei care au scris aceste mesje sunt persoane fizice neînregimentate politic, Liviu Dragnea încearcă să-și păcălească electoratul spunându-le că în spatele acestor mesaje stau partidele politice. Par oameni simpli, dar nu sunt, a concluzionat Dragnea. De aici până la agenturile străine nu este decât un pas.

„Este o campanie mizerabilă și arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă adversarii noștrii politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înțeleg ei din politică. Ei nu pot propune și nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, așa cum noi nu numai că am propus și facem și rezultatele se văd, și au ajuns la această situație.

Sigur că sunt mulți colegi de-ai noștri cărora le freamătă mâinile să vină și ei cu contra-replici, pentru că, fiind un partid mare, este foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuși, e mai bine să ne uităm la acest spectacol”, a spus Liviu Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel