Dragnea îl atenționează pe Daea după ce a "ofensat poporul evreu". Cui i-a cerut scuze

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, îl scuză pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, dar îl și atenționează public după gafa monumentală făcută de acesta.

Declaraţia ministrului Daea reprezintă o gafă! Regret că un ministru al Cabinetului PSD - ALDE a făcut o asemenea declaraţie, deşi sunt convins că nu a existat nici cea mai mică intenţie de a ofensa poporul evreu. Cu toate acestea, îi atrag public atenţia ministrului Agriculturii să fie mai atent asupra modului în care se exprimă şi să nu mai folosească asocieri care pot jigni profund. PSD consideră că Holocaustul împotriva evreilor a fost o tragedie, care nu trebuie să se mai repete. Am condamnat întotdeauna declaraţiile sau derapajele antisemite. Vom sprijini în continuare progresele în domeniul studierii, educaţiei şi comemorării Holocaustului. În numele meu, al PSD şi al coaliţiei de guvernare prezint scuze comunităţii evreieşti pentru afirmaţiile domnului ministru Daea", a scris Dragnea pe pagina lui de Facebook.

Petre Daea a declarat la Antena 3 că porcii infestaţi trebuie incineraţi, comparând ce se întâmplă cu Auschwitz-ul. „Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic", a spus Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel