Dragnea dă afară miniștrii: M-am SĂTURAT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că va da afară miniștrii care nu semnează documente și care nu comunică, într-un interviu, duminică seară, la Antena 3

"Am tot vorbit despre cum se va face remanierea. Am discutat şi vineri, cu colegii. Doamna prim-ministru va veni cu un set de propuneri, generat de analiza pe care dumneaei a făcut-o şi continuă să o facă până la luarea acestei decizii, sigur după referendum. Şi va fi o decizie foarte mult dezbătută în CEx.

Dau la o parte manipularea că îi schimb eu, aceasta se va face în CEx şi îi anunţ pe toţi că va fi o discuţie foarte serioasă şi foarte dură. Pentru că nu mai poate fi cineva membru al Guvernului dacă nu ştie să comunice. Eu m-am săturat să fiu paratrăznet. Că nici nu fac faţă să vorbesc despre toate şi nici nu e treaba mea până la urmă. Nici doamna premier nu poate vorbi despre orice din fiecare minister. Ministrul trebuie să îşi prezinte.

Sunt miniştri care fug de semnătură, fug din minister, care nu semnează, care au delegat, care nu comunică. Nu mai pot rămâne acolo. Că va fi unul sau altul. Le spun, încă o dată, colegilor mei din partid şi din Guvern că discuţia va fi foarte sănătoasă, foarte serioasă şi foarte adâncă," a spus Liviu Dragnea la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel