Dragnea, către jurnalişti: Hai, la revedere! Dacă vreţi să vorbim despre roşii, bine. Dacă nu, rămâneţi cu Toader

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a fost azi în comuna Colibași, județul Giurgiu, de unde a aruncat noi săgeţi către Guvern şi mai ales către ministrul Tudorel Toader.

Iniţial, Liviu Dragnea a evitat să vorbească despre Tudorel Toader şi a încercat să promoveze noile măsuri privind programul de tomate ro,âneşti. La insistenţele jurnaliştilor, însă, liderul PSD i-a întrebat pe un ton sarcastic:

"A vorbit ceva despre roşii? Eu vreau să vorbesc azi despre fermierii şi producătorii români. (...) Aveți o foarte mare problemă cu justiția și cu Toader. Pentru mine, Tudorel Toader nu e un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este important pentru dvs, înţeleg. Pentru mine nu este important", a declarat Liviu Dragnea, la Colibaşi.

Întrebat de ce s-a amânat moţiunea de ieri, care îl privea pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea a spus că nu se împlinea cvorumul.

"Pentru că majoritatea senatorilor PSD erau plecaţi și aveau treabă în teritoriu și dl. Călin Popescu Tăriceanu nu este îm țară. Săptămâna viitoare este timp suficient să dezbată şi să se voteze. Vor vota așa cum le dictează conțtiința lor de PSD-işti", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a comentat şi declaraţiile preşedintelui ÎCCJ, despre care spune că sunt foarte grave.

"Spre deosebire de voi, eu chiar sunt interesat de ce se întâmplă în România reală. Voi aveţi problemele voastre, cu ce mai spune Toader, ce mai spune Lazăr, ce mai spune doamna Tarcea. Am înţeles astăzi că la CCR, am văzut informaţii că, pentru dumneaei, un articol din lege nu există. Mie mi se pare foarte grav ca preşedinta Înaltei Curţi să spună că un articol nu există. E semnalul pentru toţi românii că fiecare analizează legea cum vrea", a precizat liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea: Ministrul Toader nu e al meu. Nu e frate nici cu mine, nici cu mama

 

Liviu Dragnea a continuat valul de atacuri şi a spus că PSD nu şi-l mai asumă pe Tudorel Toader ca ministru.

"Nu e al meu (ministru, n. red.). Nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nici cu tata. A fost asumat de PSD, nu stiu cât şi-l mai asumă PSD. Se pare că PSD nu şi-l mai asumă. Dar o să vedem. Îl consideraţi prea important pe acest om. eu nu îl mai consider aşa important. Aşa că dacă vreţi să mă ţineţi aici captiv, în loc să merg să vorbesc cu nişte oameni care muncesc în România reală, vă înşelaţi. Eu nu stau la astfel de discuţii".

Întrebat dacă PSD va trimite o delegaţie la consultările de la Cotroceni, Liviu Dragnea a spus că vor fi trimişi trei oameni, pe care îi va anunţa mâine.

Liviu Dragnea a mai fost întrebat şi dacă legile justiţiei la care s-a referit Tudorel Toader, respectiv codurile penale, vor fi modificate în Parlament.

" Da, Parlamentul trebuie să lucreze. A luat o pauză, fiind păcălit de către Guvern şi acum o să îşi reintre în atribuţii. (...) Hai, la revedere! Dacă vreţi să vorbim depsre roşii, bine. Dacă nu, rămâneţi cu Toader al vostru", a conchis liderul PSD, făcându-şi loc printre jurnalişti.

 Liviu Dragnea a fost într-o nouă deplasare în mediul rural, chiar în ziua în care CCR trebuia să dea o decizie fcu privire la lipsa completurilor specializate pe corupție de la ÎCCJ. O deciyie care a fost însă amânată.

Alături de Dragnea, al Colibaşi, au fost ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi ministrul Agriculturii, Niculae Bădălău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel