Dragnea, atac la Realitatea TV și la Rareș Bogdan

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Lui Liviu Dragnea nu-i plac adversarii și nici criticii. De o vreme, lui Liviu Dragnea nu-i plac nici jurnaliștii care pun întrebări. Pur și simplu îl irită. Îi plac doar cei care îi ridică mingea la fileu, cei care fac parte din trusturile prietene. Președintele PSD a răbufnit în cursul zilei de joi de mai multe ori, înainte și după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni a viitorului șef SIE.

De data aceasta, șeful PSD s-a dus mult în trecut și le-a reproșat reporterilor că nu au pus întrebări membrilor guvernului tehnocrat, în 2016, când aceștia au modificat prin Ordonanță de Urgență Codul Penal.

Dragnea a certat-o mai ales pe o jurnalista de la Realitatea TV pe care a întrebat-o când are de gând postul pentru care lucrează să plătească datoriile la stat: ”Când va da Realitatea sutele de milioane de lei pe care le are de plătit la stat?”

Cu jurnalista de la Realitatea TV avusese un schimb de replici și cu o zi mai devreme când aceasta l-a întrebat în ce fel este favorizat de modificarea Codului penal.

”V-ați hotărât, ați făcut plângere penală la Parchet, că mi-ați pus o întrebare pusă probabil de Gușă sau de Rareș Bogdan că eu am făcut o înțelegere cu statul paralel ca să mă achite. Ați făcut plângere la Parchet, domnișoară? Dacă e de la dvs, atunci este și mai simplu. Ați făcut o afirmație foarte gravă.  Nu cred că dl Lazăr se va trezi să se sesizeze. M-am săturat de aceste minciuni ordinare. Când vorbiți de negocieri cu statul paralel făcute de către președintele Camerei deputaților, or trebuie să aveți dovezi pe care trebuie să le prezentați, ori trebuie să faceți vreo plângere penală la PG. Dacă ați avut asta în minte, înseamnă că aveți o informație. Vă rog să o dați, domnișoară. Vă jucați cu vorbe foarte grele”, a spus Dragnea.

Mai mutl decât atât, președintele Camerei Deputaților, același Liviu Dragnea, i-a spus jurnalistei de la Realitatea TV că va aduce dovezi despre statul paralel atunci când postul TV își va plăti datoriile. O atitudine demnă de un oficial, al treilea om în stat, care începe să semene la reacții cu inconfundabilul Niculicea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel