DOVADA că Dăncilă NU știe ce se întâmplă în guvern: I-a cerut lui Teodorovici elaborarea unui hotărâri care era deja în dezbatere

Un comunicat al Guvernului demonstrează că premierul Viorica Dăncilă nu știe ce se întâmplă în guvernul pe care îl conduce.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul guvernului, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să elaboreze un act normativ care să prevadă TVA de 5% pentru cazarea la hotel și camping, serviciile de restaurant și catering, pentru accesul în parcuri sportive și parcuri recreative. Numai că aceste modificări erau deja prezentate pe site-ul Ministerului de Finanțe, iar actul normativ în cauză era pus deja în dezbatere publică, relatează jurnaliștii de la B1.

”Premierul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care  sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situația existentă și sa introduca mecanisme corective pentru asigurarea unui tratament corect și echitabil al contribuabililor, de natura sa contribuie la creșterea atractivității mediului de afaceri din România (....)

Extinderea aplicării cotei reduse de TVA de 5% pentru:
− cazarea la hotel, inclusiv camping;
− serviciile de restaurant şi de catering, cu excepţia băuturilor alcoolice, altele decât berea;
− utilizarea facilităților sportive;
− accesul parcuri de distracții și parcuri recreative”
, se arată în comunicatul postat sâmbătă seară pe site-ul Guvernului potrivit B1.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27