Două zboruri amânate de pe aeroportul Otopeni. Explicaţie halucinantă după 12 ore de intârziere: "Nu mai sunt avioane"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Problemele de la aeroportul Bucureşti se repetă. Aproape 300 de oameni aşteaptă de 12 ore să plece, după ce două curse ale companiei de zbor Blue Air au fost amânate. Potrivit uneia dintre româncele care dorea să plece în Cipru, operatorul de zbor ar fi transmis că nu mai are avioane. 

Cele două avioane trebuiau să ajungă deja în Malaga, Spania şi Larnaca, Cipru. 

"Stăm şi aşteptăm să ne spună ceva reprezentanţii companiei aeriene care, din păcate, nu prea ne ofera o explicaţie plauzibilă. Au spus că nu au avioane, că au întârzieri de la destinaţiile de unde vin şi nu au avioane. Nu ştim cam cât ar mai trebui să stăm", a declarat o pasageră, la Digi24.

Femeia spune că sunt copii şi persoane cu dizabilităţi printre pasageri care sunt nevoiţi să aştepte ore bune şi români care trebuie să ajungă la locurile de muncă din Cipru. Pasagera susţine că trebuia să plece în concediu, în Cipru şi că, cel mai probabil, va renunţa la vacanţă.

"Aici sunt şi pasageri din Bucureşti care au cerut explicaţii, nu avem nimic concret. Înţeleg că sunt probleme.

Stăm pe scaune, am văzut o persoană care a părasit scaunul cu rotile si-a aşezat pe două scaune, copii care stau pe jos.

Snacks-uri şi apă, asta ne-au oferit. O să stăm să mai aşteptăm. Probabil o să renunţăm la zbor, nu ştim ce o să facem. Mergeam în concediu.

Sunt persoane care se întorc la lucru, sunt romani care se întorc la locurile lor de muncă, în Cipru, sunt străini", a mai spus femeia, la acelaşi post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel