Două surioare, de 9 și 14 ani, au fost aruncate de la etajul 8, pentru că ar fi făcut gălăgie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Două surioare, de 9 și 14 ani, au fost aruncate de la etajul 8, pentru că ar fi făcut gălăgie
Două surioare, de 9 și 14 ani, au fost aruncate de la etajul 8, pentru că ar fi făcut gălăgie

Un tânăr a fost arestat după ce a aruncat de la etajul 8 două minore, de 9 și, respectiv, 14 ani. Acesta a dat vina chiar pe victime, care ar fi făcut gălăgie. Ajunși la fața locului, paramedicii n-au putut face nimic pentru a le salva pe cele două copile. Tragedia a avut loc în Kîzîl, capitala Republicii Tuva, parte a Federației Ruse.

Ochur Sanchat, în vârstă de 23 de ani, și-a mărturisit după dubla crimă, spunând oamenilor legii că fetele "făceau prea mult zgomot" într-un apartament în care închiriase o cameră și a recunoscut că le-a aruncat de pe geam, de la aproximativ 25 de metri.  Una dintre fetițe a murit pe loc, iar alta s-a a decedat la spital. O altă copilă, sora geamănă a celei de 9 ani, era în pat la momentul ororii și a scăpat cu viață. 

Vecinii au auzit țipetele fetelor, chiar în timp ce cădeau în gol. "M-am trezit de la o ușă de balcon trântită și am auzit țipete teribile chiar în timp ce erau aruncate pe geam. Până când mi-am dat seama ce se întâmplă a trecut un minut, am auzit un urlet, țipete, și apoi liniște pentru trei - patru minute. Apoi s-a întâmplat din nou. Eram acasă cu copiii, singură. Nu am ieșit să văd ce se întâmplă, dar am sunat la poliție", a povestit o locatară. Bărbatul care a aruncat copilele de la etajul 8 era deja căutat de poliție, scrie Observator.

Mama fetelor era la serviciu, la o cafenea, atunci când s-a produs nenorocirea. Sanchat a fost arestat preventiv pentru două luni de zile și va ajunge în fața judecătorilor, acuzat de dublă omucidere. Individul era deja urmărit de poliție, fiind suspectat că a comis un jaf. Anchetatorii din Kîzîl, capitala Republicii Tuva, parte a Federației Ruse, investighează rapoarte potrivit cărora poliția ar fi fost chemată de mai mult ori la fața locului, în săptămânile dinaintea tragediei.

 

 

Fetiță de nouă ani, răpită, torturată și ucisă de o profesoară 

 

O alată crimă a zguduit, Rusia, săptămâna trecută. O fetiță de nouă ani a fost răpită, torturată timp de cinci ore, bătută până la moarte și înjunghiată de o profesoară. Cazul șocant s-a întâmplat în Rusia. Capul Sofiei Zhavoronkova a fost ''zdrobit'', iar fața și corpul ei ''desfigurat'' după ce a fost ademenită acasă de Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, profesoară de limba engleză, spune poliția rusă. 

Sofia Zhavoronkova, împreună cu prietena ei Alla, împărţea trecătorilor pliante pentru salvarea planetei. Lanskaya le văzuse pe fete distribuind mesajele trecătorilor și le-a lăudat pentru inițiativa lor ecologică. Mama victimei povestește că acuzata s-a oferit să le cumpere fetelor ceva gustos, le-a dus la o cafenea și le-a cumpărat dulciuri și înghețată înainte de a le ademeni la ea acasă.

Sofia a fost dată dispărută. Polițiștii și 272 de voluntari au început căutărilor, după ce mama fetei, Anna Zhavoronkova, în vârstă de 32 de ani, a făcut un apel emoționant pe rețelele de socializare. În cele din urmă, poliția a găsit-o pe prietena ei, Alla, care le-a spus adresa unde a văzut-o ultima oară pe Sofia. Poliția a intervenit și a găsit cadavrul Sofiei, scrie Observator.

Capul Sofiei Zhavoronkova a fost ''zdrobit'', iar fața și corpul ei ''desfigurat'' după ce a fost ademenită acasă de Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, profesoară de limba engleză, spune poliția rusă. 

După moartea copilei, Lanskaya a foste reținută într-un tren și a mărturisit în cele din urmă că a comis crima. Femeia a fost arestată preventiv timp. Mai târziu, în instanță, ea a spus: ''Am mărturisit pentru că sunt foarte bolnavă. Mă simt rău, nu mai am atât de mult de trăit''. Anchetatorii spun însă că nu există dovezi cum că ea ar fi bolnavă în stadiu terminal.

 

Profesoara a răpit-o pe fetiţă pentru că îi era dor de copiii ei

 

Lanskaya ar fi fost supărată după ce autoritățile i-au interzis să-și crească copiii și a spus că Sofia arăta ca propriul ei copil. Profesoara a susținut în mod repetat că fiica ei care era sănătoasă suferea de cancer și avea nevoie de tratament medical urgent.  La înmormântare, sute de oameni au adus flori în memoria fetei. ''Oamenii tac, nu vorbesc deloc. Toată lumea plânge. Chiar și bărbații, părăsind biserica, se dau deoparte, își aprind o țigară și își șterg lacrimile.'', a scris un ziar local. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel