Două ingrediente de succes din bucătărie: Struguri și bicarbonat de sodiu. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute!

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Două ingrediente de succes din bucătărie: Struguri și bicarbonat de sodiu. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute!
Două ingrediente de succes din bucătărie: Struguri și bicarbonat de sodiu. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute!

Majoritatea persoanelor apreciază și consumă dintr-un ciorchine strugurii dulci, iar pe cei acrișori îi aruncă. Însă, strugurii verzi sunt cei mai bogați în vitamina C și foarte buni pentru noi. De aceea, ți-am pregătit această mască de față cu struguri verzi, care înmoaie super bine pielea. Nu numai că îți hidratează tenul instant, dar strugurii au și un efect anti-îmbătrânire, rezultând o mască exfoliantă excelentă, cu o mulțime de beneficii.

În domeniul frumuseții, cea mai bună modalitate de a beneficia de proprietățile strugurilor acrișori este realizarea unei măști faciale. Așadar, în următorul articol StiriDiaspora.ro explicăm tot ce trebuie să știi despre masca cu struguri verzi și bicarbonat de sodiu: care sunt beneficiile ei, cum să o prepari, dar și cum ar trebui să o folosești pentru a avea o piele naturală radiantă, fără strălucire și mai tânără.

 

Care sunt beneficiile strugurilor verzi?

 

Strugurii sunt bogați în vitamine și minerale esențiale, care sunt extrem de benefice pentru sănătatea ta, dar și pentru pielea ta. Ei sunt bogați în antioxidanți și fitonutrienți care ajută la prevenirea stresului oxidativ în celulele pielii.

Strugurii conțin:

- Acizi alfa hidroxi (AHA), ajută la accelerarea ratei de reînnoire a celulelor, ceea ce face ca pielea ta să fie fără imperfecțiuni, fără cusur și cu un aspect mai tânăr.

- Calciul este un mineral esențial pentru a ajuta la reînnoirea celulelor pielii deteriorate și uzate. De asemenea, ajută la prevenirea deteriorării ADN-ului. Este, de asemenea, benefic în vindecarea pielii uscate, cu mâncărimi și descuamate.

- Magneziul ajută la prevenirea stresului oxidativ în celulele pielii, cauzat de radicalii liberi. Astfel, ajută la menținerea pielii strălucitoare și tinere.

- Potasiul este vital pentru hidratarea, lubrifierea și hidratarea pielii uscate. De asemenea, vindecă și calmează pielea uscată și descuamată.

- Vitamina A este necesară pentru dezvoltarea și creșterea normală a celulelor. Ea posedă proprietăți antiinflamatorii și antioxidante care protejează pielea de orice fel de infecții și afecțiuni inflamatorii ale pielii.

- Vitamina C, un antioxidant în sine, este cunoscută pentru că stimulează producția de colagen, favorizând în același timp elasticitatea și suplețea pielii.

- Vitamina K, ajută la luminarea cearcănelor din jurul ochilor.

Așadar, acum știi cât de uimitori sunt strugurii pentru pielea ta și sănătatea ei. Haideți să aruncăm o privire la o rețetă de mască de față cu struguri ușoară, ieftină și simplă pe care o puteți face acasă.

 

Mască de față cu struguri și bicarbonat de sodiu - pentru o curățare în profunzime

 

Bicarbonatul de sodiu este uimitor ca agent exfoliant, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte, a murdăriei, a murdăriei și a altor impurități de pe piele. Laptele este extrem de hrănitor pentru piele, ajutând totodată la luminarea tonusului pielii. Uleiul de măsline este un hidratant natural, care ajută la lubrifierea, hidratarea și hidratarea pielii dumneavoastră din interior.

 

Ingrediente

 

- 5 struguri

- 2 lingurițe de bicarbonat

- 2 lingurițe de lapte

- 1 lingură de ulei de măsline

 

Mască de față cu struguri și bicarbonat - Mod de preparare

 

Zdrobiți 5 struguri într-un bol curat, astfel încât să nu existe cocoloașe sau bucăți. Adăugați câte 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu și lapte, împreună cu 1 lingură de ulei de măsline. Amestecați bine toate ingredientele pentru a forma o pastă omogenă.

Întindeți-o pe față și pe gât, evitând zonele sensibile ale ochilor. Lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute, înainte de a o spăla cu apă rece.

Această rețetă de mască de față cu struguri este uimitor de eficientă și ușor de făcut. Se potrivește pentru toate tipurile de piele. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel