Dosarul lui Tăriceanu are 73 de volume. Informații de ULTIMĂ ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control a Activității SRI, a făcut o serie de precizări despre dosarul în care este implicat liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control a Activității SRI, a făcut joi o serie precizări despre dosarul în care este implicat liderul DNA Călin Popescu Tăriceanu.

"Dosarul lui Tăriceanu are 73 de volume. (...) Este normal să te gândești dacă este solid dosarul, de ce s-a ales acest moment ca să fie trimis, de ce s-au așteptat 12 ani", a precizat Claudiu Manda.

"Între mine și liderului Senatului a existat mereu comunicare. Acesta este însă un subiect mai delicat", a mai spus Claudiu Manda.

Vicepreședintele Senatului a explicat și de ce a ajuns la el cererea DNA privind încuviințarea urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu: "Având în vedere că Tăriceanu trebuia să fie plecat astăzi, cererea a ajuns la mine, fiind stabilit că eu îi voi ține locul. Am fost sesizați, pe noi ne interesează de ce s-a emis acest mandat". Întrebat de ce Tăriceanu a aflat din presă de adresa respectivă, Claudiu Manda a spus: "Pur și simplu nu l-am informat".

DNA l-a acuzat oficial de luare de mită pe Călin Popescu Tăriceanu. Suma ar fi de 800.000 de dolari și ar fi fost încasată de la o companie austriacă, potrivit procurorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel