Donald Trump are emoții în legătură cu procesul, crede că nu va fi corect. O sursă politică spune: "Soția sa îl va susține orice ar fi"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Donald Trump și soția sa, Melania Trump, au fost amândoi "șocați" la aflarea veștii că fostul președinte a fost pus sub acuzare pentru aproximativ 30 de capete de acuzare săptămâna trecută. Însă, soția sa îl susține orice ar fi.

"Melania și Donald au fost amândoi șocați când au fost anunțați", spune o sursă politică pentru People. "Nu se așteptau la asta, dar Melania îl va susține. Asta este ceea ce face ea mereu. Ei sunt o familie".

În timp ce fostul președinte a părăsit locuința cuplului de la clubul privat Mar-a-Lago din Palm Beach, cuplul a trăit, încă de săptămâna trecută, viața ca de obicei.

 

Soția lui Trump, furioasă din cauza acuzării



Donald și Melania au luat cina cu un grup de oameni joi seară, după ce a apărut actul de acuzare. Potrivit unei surse din Palm Beach, ei păreau să nu fie teribil de zdruncinați.

"Ca de obicei, drama se învârte în jurul lor și ei se strecoară prin ea", spune sursa pentru aceeași publicație. "Face parte din viața lor".

Sursa adaugă că Melania este supărată și furioasă din cauza acuzării - care provine dintr-o presupusă plată de bani pentru tăcere pe care a făcut-o starului de filme pentru adulți Stormy Daniels în 2016 - dar nu este devastată. La fel ca soțul ei, ea este mai degrabă surprinsă.

Fostul președinte, între timp, și-a găsit consolarea în numeroșii săi susținători care îl întâmpină cu degetul mare pe holuri și pe terenul de golf de la clubul său privat. "Ei cred că este o vânătoare politică și că nimic nu le va schimba părerea", spune o sursă socială. "Chiar dacă nimeni nu știe ce se află în rechizitoriul sigilat, mintea lor este formată."

Sursa continuă: "Susținătorii lui Donald se adună în jurul lor, iar asta îi ridică moralul." De câteva zile, unii dintre acești susținători au ținut pancarte pro-Trump pe drumul care duce de la West Palm Beach la Mar-a-Lago.

O altă sursă politică spune că, în momentele de încredere ale lui Donald, acesta crede că acuzarea îl va prezenta ca pe o victimă.

 

Donald Trump are emoții în legătură cu procesul



"Donald continuă să folosească punerea sub acuzare ca pe o modalitate de a câștiga proeminență în încercările sale de a fi din nou candidatul republicanilor... dar este îngrijorat? Foarte mult", afirmă sursa politică pentru People. "El nu crede că poate avea parte de un proces corect în New York și deja îl critică pe judecătorul despre care a spus că îi urăște compania."

Dave Aronberg, procuror de stat pentru comitatul Palm Beach și fost membru al Senatului statului Florida, crede, de asemenea, că Donald nu se aștepta la punerea sub acuzare.

Aronberg sugerează că Donald simte un amestec de emoții, deoarece a fost subiectul multor investigații de-a lungul deceniilor și a reușit să scape de acuzații.

"Timp de ani de zile, Trump a evitat acuzațiile penale, în ciuda controalelor frecvente în zonele gri", spune Aronberg.

Deși unii se întrebau dacă Donald se va preda autorităților în acest caz, el a precizat luni că o va face, când a fost văzut urcând la bordul unui zbor privat spre New York, unde avocații săi spun că va apărea marți în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel