DOLIU în muzicii de petrecere. Răzvan de la Oradea a murit după ce a plecat din spital ca să cânte la o petrecere

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Răzvan Taichis, cunoscut sub numele de scenă Răzvan de la Oradea, a murit doar 35 de ani. El suferise patru atacuri cardiace, dar a plecat din spital ca să cânte la un chef.

Este doliu în lumea muzicii de petrecere! Răzvan Taichis, cunoscut sub numele de scenă Răzvan de la Oradea, a murit doar 35 de ani. Artistul se confrunta cu probleme de sănătate delicate și că fusese internat și la spital în Timișoara, de unde s-ar fi externat pe propria răspundere pentru că trebuia să participe la un eveniment.


Manelistul Răzvan de la Oradea a încetat din viață ieri dimineață, după ce a suferit patru stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal. Artistul și iubita lui, Anca, aveau o fetiță împreună; micuța a împlinit 9 ani în primăvara acestui an.

În data de 2 septembrie, cu o zi înainte de deces, Răzvan s-a simțit rău și a fost internat pe secția de Interne, la Spitalul Județean Oradea, cu tulburări respiratorii. Răzvan suferea de obezitate morbidă și de aici i s-au produs alte probleme grave de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, sindrom nefrotic etc. Rudele și apropiații sunt în stare de șoc după moartea lui și se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.


La scurt timp după ce s-a aflat că Răzvan Taichis a încetat din viață, pagina lui oficială de Facebook s-a umplut de mesaje emoționante, venite din partea apropiaților sau a fanilor săi numeroși. “A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere li să vă ofere mângâiere în acest moment dureros”, “Nu cred! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace, Răzvi”, “Un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze. Dumnezeu să te odihnească în pace. Acum vei cânta printre îngeri, dragul nostru Răzvan. Nu te vom uita niciodată”, “Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, drag coleg! Nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, “Dumnezeu să te aibă în paza Lui… condoleanțe familiei”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească!”,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel