Doi români, atacați cu bâtele în parcarea unui supermarket din Italia de persoane necunoscute: Unul dintre ei este în comă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi răniți după o bătaie cu bâte în parcarea unui supermarket din Ladispoli. Victimele atacului sunt un tânăr de 32 de ani și unul de 43 de ani, de origine română, unul este în comă farmacologică. Atacatorii au fugit după ce au fost bătuți.

O încăierare violentă, care a avut loc sâmbătă, 10 septembrie, în jurul orei 20.30, a șocat Ladispoli, în provincia Roma. Potrivit presei locale, agresiunea a avut loc în parcarea unui supermarket din localitate. Cel puțin trei bărbați s-au îndreptat împotriva a doi cetățeni români, pe care i-au atacat cu bâte, pumni și bastoane. Unul dintre cei doi atacați a fost transportat de urgență la spital în comă.

Potrivit ziarelor locale, victimele atacului brutal comis sâmbătă seara la Ladispoli au fost doi bărbați de origine română, în vârstă de 32 și 43 de ani. Cei doi se îndreptau să își ia mașina în parcarea supermarketului din Via Glasgow când au fost brusc înconjurați de un grup de bărbați care ar fi început să îi bată.

Doi români, atacați cu bâtele în parcarea unui supermarket din Italia

 

Înarmați cu bâte, pumnale și bastoane, bărbații și-au descărcat furia asupra celor doi români. Motivele bătăii sunt neclare, dar mai mulți clienți ai supermarketului au fost martori și au cerut ajutor.

La finalul bătăii violente, grupul de atacatori s-a făcut nevăzut, lăsându-i pe cei doi bărbați la pământ. Ambii bărbați au fost nevoiți să primească îngrijiri medicale de urgență și au fost transportați de către serviciile de urgență 118 la două spitale diferite din capitală.

Unul dintre cei doi, în vârstă de 43 de ani, este internat în spital sub cod roșu, dar nu este în pericol de moarte. Pe de altă parte, bărbatul de 32 de ani s-ar afla în comă din cauza rănilor suferite în timpul încăierării.

Românii, atacați de persoane necunoscute: Unul dintre ei este în comă

 

Ceea ce s-a întâmplat în parcarea din Via Glasgow din Ladispoli este investigat de poliție. Polițiștii, care au intervenit la fața locului în urma numeroaselor apeluri primite de la clienții supermarketului care au asistat la încăierare, au audiat mai mulți martori în încercarea de a reconstitui dinamica exactă a evenimentelor pentru a înțelege motivele care au declanșat lupta din parcare.

Datorită declarațiilor martorilor, au fost stabilite portretele-robot ale atacatorilor și se spune că poliția este pe urmele lor. Potrivit Roma Today, poliția a identificat suspecți care ar fi participat la bătaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel