Doi ciobani români, executați în stil mafiot în Italia

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cei doi tineri de 28 și 38 de ani au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit în apropiere de localitatea Chivasso, situată nordul Italiei.

foto: locul dublei crime

 

Doi tineri români, în vârstă de 28 și 38 de ani, au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit în apropiere de localitatea Chivasso situată nordul Italiei.


Potrivit carabinierilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanță de 500 de metri, unul de celălalt, în direcții opuse, ca și cum ar fi încercat să fugă de agresori. De asemenea, cabana în care locuiau românii a fost distrusă de un puternic incendiu, cel mai probabil pus intenționat de criminali pentru a ascunde eventuale indicii ale crimei.


Procurorul de caz Giuseppe Drammis a dispus începerea unei anchete penale pentru a afla cine se face vinovat de oribila crimă. Acesta a declarat presei că nu este exclusă nicio pistă. Până acum, polițiștii au primit mai multe indicii de la un martor care susține că în zona în care au avut loc crimele mai mulți indivizi suspecți ar fi fugit cu o mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel