Dincă, accident de muncă în Italia: „Din acel moment nu a mai putut să lucreze”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a spus la „Sinteza Zilei” că a fost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dincă. „M-am întâlnit cu fiica și fiul dânsului”. 

Potrivit avocatului, familia inculpatului a fost foarte surprinsă de ceea ce a fost capacil Gheorghe Dincă.

Citește și Consulul general al României la Bari, Italia, despre Gheorghe Dincă: „Am căutat în arhivele noastre"

„Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon.

Citește și Cum a ajuns fiica lui Dincă să plece în Italia: „A făcut rost de bani și și-a acoperit datoria"

Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo.

Citește și Un afacerist ROMÂN, dezvăluiri-ȘOC: Italieni, dispuşi să declare că fiica lui Dincă din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări", a spus avocatul, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel