Detoxifiere după sărbători: Planul secret de 3 zile, pentru a-ți reintra în formă înainte de Revelion. E ușor, ai la îndemână toate ingredientele!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Detoxifiere după sărbători: Planul secret de 3 zile, pentru a-ți reintra în formă înainte de Revelion. E ușor, ai la îndemână toate ingredientele!
Detoxifiere după sărbători: Planul secret de 3 zile, pentru a-ți reintra în formă înainte de Revelion. E ușor, ai la îndemână toate ingredientele!

Ați mâncat prea mult în timpul sărbătorilor de Crăciun? Acum încearcă să elimini tot ceea ce corpul tău nu are nevoie de la acele răsfățuri de sărbători pe care ți le-ai făcut cu o detoxifiere sănătoasă de 3 zile și nu te mai plânge de kilogramele în plus. Aflați ce să mâncați pentru a nu suferi o decompensare, dar în același timp eliminați lichidele și grăsimile reținute: Planul secret de 3 zile, pentru a-ți reintra în formă înainte de Revelion

Știm că întreaga noastră viață se învârte în jurul unui proces toxic, într-un fel sau altul. Chiar și cel mai curat și mai sănătos stil de viață își lasă reziduurile și impactul asupra noastră și, ca să fim sinceri, nu putem trăi întotdeauna un stil de viață atât de curat și 100% perfect. Sărbătorile sunt unul dintre principalele motive pentru care ne abatem de la drumul cel bun și, de multe ori, cauza câtorva kilograme în plus.

Autoarea cărții „Eat, Drink, & Be Skinny!“, Teresa M. Howes, ne lasă un plan de 3 zile care combină sucurile și proteinele, care poate fi începutul și declanșatorul unei schimbări de obiceiuri, care va face mult bine organismului tău pentru a scăpa de toate acele lucruri pe care le-ai mâncat în timpul sărbătorilor și te va ajuta să intri din nou în acei blugi skinny.

Acest plan de detoxifiere de trei zile a avut un succes uriaș, deoarece:

* Nu este prea săracă în calorii

* Are suficiente proteine, grăsimi și fibre pentru a menține starea de sațietate.

* Uiți să te gândești ce să mănânci timp de 3 zile întregi.

* Cel mai important, curăță din interior spre exterior.

Detoxifiere după sărbători: Planul secret de 3 zile, cu 4 alimente de bază

 

Sucuri de legume crude, verzi. Delicioase și supraîncărcate cu vitamine, minerale și fitochimicale. Sucul proaspăt are o capacitate de hrănire care nu poate fi egalată în niciun alt mod, deoarece sucul face ca nutrientul să ajungă direct în fluxul sanguin, fără a implica aproape niciun proces de digestie. Este foarte important ca sucul să fie numai din legume, deoarece această detoxifiere nu are fructe pe listă. Vă puteți crea propriile amestecuri cu frunze verzi, cum ar fi varza kale, spanacul sau sfecla, adăugați o legumă cu conținut ridicat de suc, cum ar fi castravetele și/sau țelina și adăugați semințe de chia pentru a le supraîncărca cu substanțe nutritive. Îndulciți cu un pliculeț de Stevia dacă simțiți că nu puteți suporta gustul, dar încercați să nu o faceți.

Shake-uri proteice. Proteinele sunt necesare pentru a construi un corp mai puternic, mai ales dacă intenționați să vă faceți detoxifierea. Este important ca shake-urile tale să aibă la bază pudră proteică vegană, care nu conține îndulcitori și coloranți artificiali. Dacă nu o puteți obține, puteți căuta o proteină care are 20-30 de grame de proteine pe porție.

Supă de legume. Aici intervine fibra. O supă de conopidă poate furniza 25 de grame de fibre și poate fi incredibil de satisfăcătoare. Tot ce va trebui să faceți este să tăiați și să fierbeți o conopidă mare timp de 20 de minute. Amestecă totul cu muștar și două căni de spanac proaspăt, câțiva căței de usturoi crud și o parte din apa cu care ai fiert conopida și gata!
conopidă

Apă. Pe măsură ce organismul începe să se curețe, toxinele sunt eliberate din celule. Trebuie să le oferim acestor toxine un vehicul pentru a ieși din organism, astfel încât să nu fie reabsorbite. Ar trebui să ai o sticlă de apă lângă tine în zilele de detoxifiere. Adăugați puțină lămâie sau lămâie verde pentru un efect alcalinizant suplimentar asupra organismului dumneavoastră.


Exemplu de meniu pentru trei zile de detoxifiere: E ușor, ai la îndemână toate ingredientele!

 


Trezirea: Suc de legume verzi

La mijlocul dimineții: Shake de proteine

Înainte de prânz: Suc de legume verzi

Prânz: Supă de legume

La mijlocul după-amiezii: Shake de proteine

Cină: Suc de legume verzi

* Asigură-te că bei 200 ml de apă la fiecare oră.

Îți amintești cât de bine te simți când îți vezi garderoba curată și ordonată? Plin doar de hainele tale preferate, de accesoriile must-have și de mult spațiu gol, curat și ordonat. Pregătește-te pentru același sentiment în corpul tău după această detoxifiere de 3 zile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel