Desertul cu mere care te ajută să slăbești: Ai nevoie de doar două ingrediente și magia este gata cât ai bate din palme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Desertul cu mere care te ajută să slăbești: Ai nevoie de doar două ingrediente și magia este gata cât ai bate din palme
Desertul cu mere care te ajută să slăbești: Ai nevoie de doar două ingrediente și magia este gata cât ai bate din palme

Desertul cu mere care te ajută să slăbești: Ai nevoie de doar două ingrediente și magia este gata cât ai bate din palme. Are doar 55 de Kilocalorii și arată delicios! 

Atunci când decideți să urmați o dietă, din motive evidente, devine necesar să vă controlați pofta de dulce, dar, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Pentru că dorința de a vă răsfăța cu ceva dulce este legitimă. Deci, pentru a nu anula toate eforturile pe care le-ați făcut pentru un moment de slăbiciune, aveți nevoie de o prăjitură ușoară cu două ingrediente. Vă va surprinde plăcut cu savoarea sa.

De fapt, în ciuda ușurinței sale, este atât de gustoasă încât vă va învălui papilele gustative și veți rămâne literalmente fără cuvinte. Dacă aveți invitați la cină, cu siguranță veți face o impresie bună dacă veți servi acest desert la sfârșitul mesei, pentru că nu există nicio îndoială că le va plăcea.

Cu toate acestea, dacă dorești, îl poți savura și ca o gustare care îți va da mai mult elan și energie. Prepararea, mai ales că se folosesc doar puțin mai mult de două ingrediente, este extrem de ușoară și foarte rapidă. Ca să nu mai vorbim de faptul că nu necesită gătit.

Așadar, dacă nu ați încercat-o încă, acum este cu siguranță momentul și, credeți-mă, nu veți regreta deloc, dimpotrivă, veți avea o mare satisfacție.

Desertul cu mere care te ajută să slăbești: Rețeta pentru o prăjitură ușoară, cu două ingrediente

 

Timp de preparare: 5 minute
Timp de repaus în frigider: 1 oră
Timp total: 1 oră și 5 minute
Porții: 5
Calorii: 55 per porție

 

Ingrediente

500 g piure de mere fără adaos de zahăr
200 ml apă fierbinte
2 lingurițe de jeleu instant
scorțișoară (opțional)

Dacă ți-a plăcut desertul cu mere care te ajută să slăbești, s-ar putea să îți placă și rețeta de Chec cu fructe de pădure. Fără făină și fără lapte cu doar 130 de calorii. Un deliciu culinar, gata in 30 de minute


Pregătire

Pentru început, umpleți un pahar cu cantitatea necesară de apă, adăugați gelatina, amestecați bine cu o lingură și lăsați-o să se dizolve.

Acum, turnați piureul de mere (pe care l-ați pregătit înainte pentru a-l avea gata de utilizare) într-un bol, apoi adăugați gelatina și amestecați bine cu un tel electric timp de aproximativ 3-5 minute.

La final, transferați amestecul obținut în bolurile potrivite (de asemenea, pahare potrivite), nivelați-l și puneți-l la frigider să se odihnească timp de 1 oră.

Când prăjitura este gata, o scoți, dacă vrei, o presari cu scorțișoară și o servești.

Cei mici vor adora această prăjitură datorită merelor. Bineînțeles că puteți înlocui merele cu orice alt piure de fructe. Rezultatul final este același!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel