Deputatul „mitralieră”: „Nu există să fie condamnat președintele Liviu Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu a declarat astăzi că Liviu Dragnea este nevinovat și că PSD s-a săturat să-și vadă liderii cu dosare și „trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite”.

„Ne-am săturat de ceea ce s-a întâmplat în 2013, când s-a întâmplat ca la sute de lideri PSD să li se facă dosare. Eu cred că s-a terminat cu momentul ăla. Dacă sistemul paralel îşi va mai permite ca să treacă în acest moment şi să influenţeze judecătorii, cred că poporul le va arăta ce înseamnă judecata poporului.

Citește și Nicușor Constantinescu, cercetat din nou de DNA: „Sunt șantajat pentru a face denunțuri împotriva lui Dragnea"

Nu există să fie condamnat preşedintele Liviu Dragnea, pentru că nu e vinovat ca să fie condamnat. Nu există această variantă pentru noi şi eu cred că e bine să vă băgaţi în cap. Noi ştim că acest preşedinte al nostru este nevinovat şi cred că trebuie să se termine cu aceste practici nenorocite”, a declarat Rădulescu la Parlament, potrivit HotNews.ro.

Citește și PSD începe RĂZBOIUL: „Ne luptăm neîncetat"

Deputatul PSD a mai spus că a apreciat că „judecătorii au fost extrem de buni, au amânat decizia pentru a aştepta hotărârea Curţii Constituţionale”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel