Deputatul „mitralieră“, dezlănțuit: „Nu mai port mască! Sunt medic, nu muncitor necalificat. Nu mai cred povestea”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și deputatul „mitralieră“ a fost implicat într-un scandal cu poliția, într-o benzinărie, din cauza faptului că nu a purtat mască de protecție. El a fost amendat cu 1500 de  lei.

 

Într-o intervenție la Realitatea PLUS, deputatul PSD a afirmat că el nu va mai purta mască pentru că el este medic și „nu crede această poveste“. Mai mult, pesedistul a ținut să sublinieze în repetate rânduri că el este medic, nu muncitor necalificat și nici un „polițist cu 7 clase“.

„Eu sunt medic și știu cum să port mască, nu ca un polițist cu 7 clase. Polițistul m-a scos afară ca să mă amendeze... (...) Eu nu voi mai purta mască niciodată. Nu o să pot niciun fel de mască, e dreptul fiecăruia să mă amendeze. De acum încolo, o să fiu amendat de fiecare dată când o să intru într-un loc public și în care n-o să port niciun fel de mască. Mă voi lăsa amendat!

Citește și: Deputatul Mitralieră, AMEDNAT pentru că nu purta mască: SCANDAL cu Poliția în benzinărie

(...)

Eu nu mai cred în acestă poveste. Eu sunt medic, vă reamintesc, nu sunt muncitor necalificat. Eu nu mai cred în această poveste, nu cred în măsurile astea ipocrite.

Eu am un organism puternic, (...) iau în fiecare dimineață vitamina C, vitamina D și zinc,  asa cum recomand oricărui român să ia ca să aibă o imunitate bună, să nu se poată  îmbolnăvi și pentru asta nu mă poate NIMENI obliga, să port o mască, atât  vreme cât masca pe care o port eu, ca medic, îmi provoacă fobie și poate să provoace alte boli“, a adăugat Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel