Deputatul „Mitralieră“, AMENDAT pentru că nu purta mască: SCANDAL cu Poliția în benzinărie

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Potrivit Realitatea Plus, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, mai cunoscut și drept deputatul mitralieră, a fost amendat cu 1500 de lei pentru că nu purta mască într-o benzinărie, dar și pentru că a făcut scandal atunci când a fost chemată poliția.

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit ”Mitralieră”, a fost amendat de un polițist din București pentru că nu purta masca de protecție într-o benzinărie.

Poliția a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menționa însă că e vorba despre deputatul Rădulescu, menținând că acesta ar fi refuzat să își fixeze masca și l-ar fi jignit pe agentul de poliție. Mai mult, el le-a spus polițiștilor că e demnitar și că e scutit de la purtarea măștii, arătându-le legitimația de parlamentar.

Nu este primul incident de acest fel în care este implicat un parlamentar PSD. La începutul lunii iulie, deputaţii PSD, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.

Rădulescu a fost amendat atât pentru că nu a respectat prevederile legale privind măsurile de protecție anti-Covid 19, cu 1000 delei, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit comunicatului citat.

„Nu s-a întâmplat nimic, am intrat într-o benzinărie și aveam mască în buzunar pentru că se rupsese un braț de la mască. Eu sunt medic și știu cum să port mască, nu ca un polițist cu 7 clase. Polițistul m-a scos afară ca să mă amendeze...

Eu nu voi mai purta mască niciodată “, a afirmat acesta pentru Realitatea PLUS.

„Polițistului i-am arătat masca ruptă și  m-a întrebat de ce nu o port așa ruptă... Și atunci, credeți-m, că la așa ceva a trebuit să răspund.

Eu nu  să mai port niciun fel de mască, de niciun fel de rezervă atât timp cât este  bătaie de joc permanentă la adresa românilor căror li se cere să poarte măști, ir pe de altă parte alții (n.r. alte state) nu poartă nicio mască. Nu o să pot niciun fel de mască, e dreptul fiecăruia să mă amendeze.

Eu nu mai cred în acestă poveste. Eu sunt medic, vă reamintesc, nu sunt muncitor necalificat. Eu nu mai cred în această poveste, nu cred în măsurile astea ipocrite. Eu am un organism puternic, nu am avut din luna martie pana acum si  m-am testa de 2 ori, niciun fel de simptom, nu sunt bolnav de covid, am  un organism puternic, iau în fiecare dimineață vitamina C, vitamina D și zinc,  asa cum recomand oricărui român să ia ca să aibă o imunitate bună, să nu se poată  îmbolnăvi și pentru asta nu mă poate NIMENI obliga, să port o mască, atât  vreme cât masca pe care o port eu, ca medic, îmi provoacă fobie și poate să provoace alte boli.

Legea sune că dacă nu port mască, o să fiu amendat. Foarte bine, să fiu amendat.

Mesajul meu pentru oamenii care cred că se pot îmbolnăvi este să poarte mască, pentru cei care sunt bolnav, să poarte mască, dar pentru oamenii care nu au absolut nimic și care  s-au testat nu au niciun fel de simptomatologie, nu pot să zic eu, nici Dumnezeu, nici nimeni, nu pot să oblig să poarte mască. Mesajul e clar: cine vrea să se protejeze, să poarte mască. Cine nu are nimic, de ce să poarte mască?“, a afirmat acesta într- intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel