Deputatul Emanuel Ungureanu are Covid-19: „Sunt în izolare, respect regulile”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
emanuel_ungureanu
emanuel_ungureanu

Vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu, a anunțat că are coronavirus, se simte bine și că va continua să lucreze din izolare.

 

„Am Covid-19 dar mă tratez și mă simt bine! Aveți grijă de voi, purtați mască, respectați regulile”, a spus Emanuel Ungureanu. Deputatul a mai adăugat că a avut o formă medie a bolii, cu febră, dureri musculare și tuse, iar acum este „în zona de vindecare”. „M-am tratat cu Paracetamol și vitamine la indicația medicului de familie. De azi sunt în izolare, respect regulile”, a menționat Ungureanu.

"Respect regulile, aşa cum trebuie să facă toată lumea care contactează acest virus. Voi rămâne la fel de activ în online. M-aţi şi văzut în aceste zile, nici nu aţi ştiut că am această problemă de sănătate. (...) Este o boală de care trebuie să ne ferim, dar cu care se poate lupta şi pe care o puteţi învinge mulţi dintre voi, dacă sunteţi conştienţi că trebuie să urmaţi regulile, sfaturile medicilor, să faceţi exact ce vă spun ei. Nu negaţi existenţa bolii! Ascultaţi ce vă spun doctorii, acceptaţi îndrumarea lor şi o să fiţi bine. Au fost seri mai complicate. Durerile musculare sunt destul de puternice. Este o stare de confuzie pe care ţi-o dă această boală. Este diferită de gripa de sezon. Am simţit-o pe pielea mea", a povestit el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel