Deputatul Daniel Florea a demisionat din PSD: Cum explică gestul fostul primar al Sectorului 5

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a anunţat că demisionează din PSD. Totodată el a precizat că îşi va desfăşura activitatea în calitate de parlamentar neafiliat.

„Astăzi am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Florea, pe Facebook.

De asemenea, el a făcut publică și demisia adresată liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„Subsemnatul, Daniel Florea, deputat ales în circumscripţia nr. 42 Bucureşti, prin prezenta îmi depun demisia din PSD şi din grupul parlamentar al PSD, începând de astăzi, 1.09.2022, urmând ca activitatea parlamentară să o desfăşor în calitate de parlamentar neafiliat”, a scris Florea în documentul înaintat către PSD.

2. -imagine fara descriere- (demisie-florea.jpg)

Unul dintre motivele demisei sale este acela că nu este de acord că PSD susține „un candidat fără activitate politica pentru funcția de primar al Sectorului 5“, al cărui edil a fost.

După arestarea lui Cristian Popescu Piedone, Daniel Florea a cerut susținerea PSD de a candida din nou, într-o ședință de partid, însă a fost refuzat de Marce Ciolacu.

Daniel Florea este la al doilea mandat de deputat PSD, după ce în perioada 2016-2020 a fost primarul sectorului 5. În perioada în care a fost primar, Florea a fost acuzat că a contractat lucrări la prețuri exorbitante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel