Deputat PNL: PSD-ALDE încearcă RACOLAREA primarilor liberali. Nu există România, există doar carnet de partid

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PNL Ionel Palăr, șeful filialei județene Bacău, critică modul în care sunt alocați banii din Fondul de rezervă bugetară al Guvernului. El susține că în acest fel se pune la cale migrația politică, adică rcolarea primarilor liberali.

Ionel Palăr acuză faptul că sumele distribuite de la Fondul de rezervă al guvernului "s-au transformat într-o adevărată armă de șantaj, în încercarea PSD-ALDE de a racola primarii PNL".
Liberalul susține că la inundații, de pildă, au primit bani doar localitățile cu primari PSD-ALDE, punând astfel rpesiune pe cei liberali - dacă vor bani de la buget pentru nevoi și investiții, trebuie să plece din PNL.
"În schimbul promisiunii banilor, urmează migrația politica. Celor care refuză, li se alocă bani în batjocura. 2000 de lei! Puțin mai mult de un salariu minim pe economie.

În județul Bacau, nu există oameni, comunități și nevoi. Nu există priorități, nu există localitati afectate de inundatii. Există carnete de partid, abuz și lipsă de responsabilitate! Așa înțelege PSD să trateze România!", se arată în comunicatul deputatului PNL Ionel Palar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel