Delia vorbește despre știrea că ar fi sechestrată din cauza epidemiei coronavirus în Singapore

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Delia a negat știrea că ar fi blocată în Singapore din cauza epidemiei cu noul tip de coronavirus: „Nu sunt...dar nici nu am umblat azi”, a explicat cântăreața fanilor alarmați.

„La știri, apare pe burtieră că ești sechestrată din cauza virusului ucigaș”, i-a spus Deliei o admiratoare alarmată de știrea care interpretase greșit cuvintele scrise de cântăreață "Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă".

Delia nu a întârziat să își liniștească fanii: „Nu sunt...dar nici nu am umblat azi ..de când am aflat ca au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminți în resort. Mâine în aeroport punem măscuțe.. și sperăm să fie bine”, a explicat vineri cântăreața.

Delia Matache, cunoscută cu numele de scenă Delia, este cântăreață. S-a născut în 1982, la București. A absolvit Liceul de Muzică "Dinu Lipatti". A studiat pianului și flautul, iar la Conservator povestește că a studiat jazz-ul, folclorul, muzica bizantina și clasică. A debutat în 1999 ca membră a trupei N&D. După destrămarea trupei, a lansat patru albume solo și mai multe concepte pentru spectacole live de succes fiind cunoscută și în calitate de jurat pentru emisiuni de televiziune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel