De cascadorii râsului: PSD-iștii nu știu să numere: Firea vs. Codrin Ștefănescu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Firea
Firea

PSD-iștii au probleme și la număratul voturilor.

Primarul general Gabriela Firea, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că propunerea potrivit căreia liderul PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă 'un pas lateral din managementul politic' al partidului a întrunit 10 voturi pentru, 39 împotrivă şi o abţinere. Ea a menţionat că primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a propus excluderea sa din PSD, dar propunerea nu a fost supusă votului.

'La finalul dezbaterilor, de peste opt ore, domnul preşedinte Dragnea a supus votului membrilor CEx doar un punct din declaraţia noastră comună, nu toate cele 20 care priveau diferite domenii de activitate, doar referirea la domnia sa, dacă să continue sau nu ca preşedinte. Au fost 10 voturi să facă un pas lateral din managementul politic al PSD, 39 de voturi să continue domnia sa şi o abţinere. De asemenea s-a cerut excluderea mea din PSD de către domnul primar de la Sectorul 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii şi aprobării la intervenţia domnului preşedinte Dragnea şi a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, care nu au considerat necesar, oportun şi potrivit, practic, să fie supus un astfel de punct privind excluderea mea la dezbatere şi vot', a spus Firea.

Varianta lui Codrin Ștefănescu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot de susţinere din partea a 55 de membri ai CExN, iar 8 au votat împotrivă, a anunţat vineri seara secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu. El a declarat că au fost prezenţi 64 de membri ai CExN al PSD, din totalul de 65 - ministrul Apărării fiind plecat din ţară.

'Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, a fost o abţinere şi 55 pentru. Ăsta a fost votul de astăzi', a precizat Ştefănescu la finalul CExN al PSD. El a menţionat că doi dintre social-democraţi au plecat motivat în timpul şedinţei, predând mandatul. Este vorba despre primarul sectorului 4 şi preşedintele executiv al sectorului 1. 'Dintre cei care au votat pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, aproape toţi au avut mandat', a mai spus Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel