Darius Vâlcov: Nu o să vedeţi niciodată câine să plece de la măcelărie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV

Consilierul Vioricăi Dăncilă, Darius Vâlcov, a comentat reacţia BVB după anunţarea măsurilor fiscale, spunând că a fost o reacţie emoţională şi că, dacă ordonanţa nu va fi emisă, Guvernul poate fi acuzat de manipularea Bursei.

Darius Vîlcov a declarat cinic că este un foarte bun moment pentru investiţii în acţiunile care au scăzut. 

 „Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea. Dacă ordonanţa nu se dă, abia atunci ar putea fi acuzat Guvernul de manipularea bursei. Probabil a fost o reacţie emoţională, probabil şi o presiune pe guvern: Atenţie că se prăbuşeşte bursa! Nu se prăbuşeşte bursa, acţiunile îşi vor reveni. Apropo, cred că e un foarte bun moment de investiţii în acţiunile care au scăzut. E o fluctuaţie normală“, a declarat Vâlcov la antena3.
 
Întrebat în legătură cu măsurile vizând băncile şi cu riscul ca unele dintre acestea să se retragă din România, Darius Vâlcov a replicat ironic: "Este exclus. Nu o să vedeţi niciodată câine să plece de la măcelărie“.
 
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis miercuri ziua de tranzacţionare cu una dintre cele mai mari scăderi la nivel global, 11,21%. Banca Transilvania, -19,9%, BRD, -16,6%, şi OMV Petrom, -12,97%, s-au numărat printre marii pierzători ai zilei, la o zi după ce Guvernul a anunţat mai multe măsuri fiscale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel