Dăncilă, răspuns pentru UE: 18 puncte

Narcis Popa |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că îi va transmite miercuri prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, răspunsurile la cele 18 întrebări adresate, menţionând că a dat răspunsuri "aplicate, pliate pe realitatea existentă". 

"Am răspuns la toate cele 18 puncte pe care le-a ridicat domnul prim-vicepreşedinte Frans Timmermans. Mâine vor pleca către Bruxelles şi vom avea o discuţie cu dumnealui după ce vom vedea răspunsul detaliat pe fiecare punct în parte", a precizat Dăncilă, la Palatul Parlamentului. 

Întrebată în legătură cu răspunsul pe care l-a dat în privinţa Justiţiei, Dăncilă a susţinut că nu-şi permite să se implice în ceea ce priveşte acest domeniu. 

"Eu nu-mi permit să mă implic în ceea ce priveşte Justiţia. Am dat răspunsurile în funcţie de cele susţinute atât de ministrul Justiţiei, cât şi de Comisia juridică din Parlamentul României, deci nu am spus părerea unuia sau altuia, am dat răspunsuri aplicate, pliate pe realitatea existentă", a explicat Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel