Dăncilă, întrebată dacă merge să vadă metrul de autostradă: "O să vină ministrul Transporturilor, care va vedea situația reală"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost pusă în dificultate de jurnaliști, astăzi, în timpul vizitei din Suceava. Întreabată dacă urmează să meargă și la metru de autostradă construit în semn de protest, premierul a zis că îl lasă pe ministrul Transporturilor să meargă și să vadă care este situația reală.

Inițial, Viorica Dăncilă a părut că nu înțelege întrebarea jurnaliștilor și le-a spu că ea nu are timp să mai facă "poze la un anumit obiectiv". 

„După ce o să ajung la Vaslui, o să văd care este programul acolo. Nu o să mă opresc. O să vină ministrul Transporturilor, care va vedea care este situaţia reală. Dacă mă opresc eu, trebuie să luăm întotdeauna decizii şi trebuie să am toate datele. Credeţi că mai este timpul să ne ducem şi să facem poze la un anumit obiectiv? Eu spun că nu. Eu zic că este important ceea ce putem să mişcăm şi ce măsuri putem lua pentru a accelera lucrurile", a spus Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.

Ulterior, Viorica Dăncilă  și-a dat seama că întrebarea era, de fapt, legată de autostrada lui Ștefan Mandachi.

„Vă rog frumos, aceste campanii pentru imaginea publică... S-a făcut un metru de autostradă, a adus plus valoare pentru zona respectivă? Noi nu vorbim despre un metru de autostradă. Vreţi să rămânem cu metrul de austostradă? Noi vrem să găsim soluţii pentru a nu rămâne cu metrul de autostradă. Nu înseamnă că-i critic pe cei care au făcut acest lucru. Nu vreau să critic pe nimeni. Cred că este o abordare corectă, dar ne mobilizăm pentru a face mult mai multe lucruri. Încă ceva. Se face referire doar la metrul de autostradă. Mergeţi în judeţ. Prin PNDL 1 şi PNDL 2 s-au făcut kilometri de drumuri judeţene, de drumuri comunale, s-a investit în scoli, în apă şi canal. Toate acestea sunt tot investiţii şi sunt tot din fonduri guvernamentale", a mai spus  Dăncilă.

Primul metru de autostradă din Moldova a fost construit de afaceristul Ștefan Mandachi, în semn de protest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel